4 Fælles Diet Misforståelser debunked

Jeg vil gerne starte med at sige som en erfaren Nutritionist arbejder inden for området i over 15 år, tror jeg ikke på "kost" heller ikke jeg nogensinde anbefale dem til mine kunder.

4 Fælles Diet Misforståelser debunked

Din "kost" skal være dine daglige spisevaner, ikke noget, der begrænser kalorier og vitale næringsstoffer til at gøre dig tabe sig. Eller mere sandsynligt, at du tror, ​​du er ved at miste vægt.

Med dette er sagt, er det vigtigt at forstå de fleste mennesker, der går på en "kost", og tabe sig, ender få tilbage mistede vægt plus en ekstra 10-15% inden for det første år. Dette skaber ravage i vores krop og overordnede, effektivitetsgevinster vores stofskifte.

Lad os se på nogle af de øverste "Kost" misforståelser folk har, når de forsøger at tabe sig.

Disse misforståelser have negative virkninger på kroppen - både på kort og lang sigt.

  • Begrænsning af kalorier - "kost", der har du begrænse kalorier er ikke vedligeholdes. Betydning, over tid, du ikke kan opretholde så lave kalorier gør denne fremgangsmåde meget urealistisk. Når du begynder at spise igen, din vægt går op. Din krop har brug kalorier til funktion - dette kaldes din hvile stofskifte. Det er de kalorier din krop har brug for at holde sig i live. Selv hvis du ikke gør noget hele dagen lang, din krop har brug for en vis mængde kalorier bare for at holde dig i live.
  • Kulhydrater er dårlige - kulhydrater er ikke dårligt for kroppen. Ligesom alt andet, vil en overflod af kulhydrater føre til vægtøgning. Kulhydrater give kroppen med 4 kalorier per gram. Der findes forskellige typer af kulhydrater - Simple kulhydrater, som er hurtige energi kulhydrater og komplekse kulhydrater, som regel højere i fiber og tager længere tid at fordøje. Begge er nødvendige dele af en sund "kost."
  • Alle fedtstoffer er dårlige - fedtstoffer er en af ​​de 3 klasser af næringsstoffer, din krop har brug på daglig basis. Fat giver kroppen 9 kalorier per gram, og er derfor en mere koncentreret kilde til kalorier. Når du vælger fødevarer med "fedt" i dem, er det vigtigt at træffe sunde fedt valg. Du ønsker at vælge fedt, der er hjertet sundt og ikke har negative virkninger for sundheden. Gode ​​fedtstoffer, du vil medtage i din daglige "kost" kan nævnes: olivenolie, laks, avocado, nødder og frø, jordnødder butter-- bare at nævne nogle få.
  • Vand og / eller væskeindtag er afgørende for vægttab. Hvis du drikker en masse sodavand eller andre typer af væsker, der tilføjer ekstra kalorier til din daglige "kost", er det vigtigt at reducere og / eller eliminere disse. Sodavand og andre højt kalorieindhold drikkevarer (herunder smoothies, kaffe med tilsætningsstoffer, osv) kan tilføje hundredvis af det, vi kalder "døde" eller "tomme" kalorier til dit daglige indtag. Disse drikkevarer ikke give din krop de nødvendige næringsstoffer. Du bør sigte mod at drikke halvdelen af ​​din kropsvægt i ounces - og vand er det anbefalede foretrukne drik. Men hvis du ikke er i stand til at drikke så meget vand, vil enhver form for ikke-kaloriefattige væsker tilstrækkeligt.

God ernæring tager tid. Hvis du ønsker at foretage ændringer, tage små "baby" skridt hver dag for at indarbejde nye ændringer i dine spisevaner og mønstre. Over tid kan disse små skridt høste store belønninger.