4 Effektiv Middle rygøvelser

Middle rygøvelser er ofte overset af folk, der håber på at styrke forskellige dele af deres krop. Hvis du udfylde en holistisk og grundig træning session, skal du tage dig tid til at løse dit midten tilbage, såvel som din øvre og nedre ryg muskler. Rygmuskler med til at understøtte og styrke de centrale muskler på forsiden af ​​din krop. Mens mange mennesker tage masser af tid til at fokusere på disse muskler (abs, Pécs og andre muskler i samme område), de forlader dem svagere ved ikke fat på de rygmuskler samt. Læs videre for et par effektive midterste rygøvelser.

1. Opadgående Stretch

En af de mest basale midterste rygøvelser hjælper med at holde musklerne i denne del af din krop smidig og endda. Dette forhindrer dem i at blive anstrengt eller trukket så du træner. For at fuldende den opadgående strækning, sidde oprejst med din torso væk fra bagsiden af ​​en stol eller en væg. Løft din højre arm op over hovedet som om du hæve din hånd. Når du har løftet den op så højt som du har det godt med, udvide det lidt længere at strække musklen forsigtigt. Gentag med den anden arm.

2. Rotationer

Når de sidder på en stol med armlæn på begge sider, drej lidt til venstre og placere din venstre arm på tværs af bagsiden af ​​armlænet. Placer din højre arm hen over forsiden af ​​armlænet. Holde dine hofter i takt med dine ben, drej din torso forsigtigt fra denne position til en fremskudt position og tilbage igen. Gentag så mange gange som er behageligt, derefter skifte dine arme til den anden arm hvile og gentag i den modsatte retning.

3. tå rører

Sid på en stol med fødderne fladt på gulvet foran dig. Holde ryggen lige, bøje på din torso og røre tæerne med begge hænder. Rise tilbage til en oprejst position. Efterhånden som du bliver mere fortrolig med denne øvelse, udvide dine fødder lidt ud væk fra stolen for at øge den afstand, du strække.

4. Elbow Tuck

Den albue tuck er en god måde at strække og styrke musklerne i din midterste ryg, mens ikke sætte en stress på nogen anden del af din krop. Stå oprejst og placere dine hænder bag ryggen. Hægte hænderne sammen bag dig, med dine arme helt ud. Tegn dine albuer ind mod hinanden så tæt som muligt. Samtidig tip din hoved og skuldre tilbage lidt for at øge strækket. Hold et par sekunder, og slip derefter.

Ud over disse øvelser, er der en række andre måder at udøve din midten tilbage muskler. Yoga og pilates begge har gode positioner, der hjælper til at gavne det svært at målrette gruppe af muskler. Som med enhver anden muskel gruppe, er det vigtigt at strække før og efter du arbejder ud, og undgå at overextending selv.