4 Diet Tips til din bedste sommer Krop Ever

Efter måneders skjule fra vinterens kulde under den beskyttende varme voluminøse tøj, er det tid at begynde at koncentrere sig om at spise sundt med det mål at få den store sommer krop. Kost er ikke alt selv. Udøver er også en vigtig komponent, som du forsøger at komme i form, men hvad du spiser, vil i sidste ende have mere indflydelse på din figur. Her er nogle kost tips til at hjælpe dig med at få den strand organ på det tidspunkt sommer helt ruller rundt.

4 Diet Tips til din bedste sommer Krop Ever

Tip One: Spis din frugt og grøntsager

Udfylde din kost med friske, nærende, og kalorielette fødevarer er den bedste måde at begynde at omdanne din krop. Frugt og grønt både passer regningen. Det anbefales at spise 3-5 portioner frugt og grøntsager dagligt. Fokuser din slankekure indsats på at forsøge at spise masser af de rigtige fødevarer, ikke blot forsøger at undgå dine favorit godbidder. Denne form for mentalitet vil hjælpe dig med at få din ideelle sommer krop. Når eftermiddagen ruller rundt, og du har brug for en snack, rækker ud efter et æble eller nogle baby gulerødder i stedet for en cookie! Må ikke tænke på det som at skulle undgå godbid, så tænk på det som at skulle fylde din daglige frugt og grøntsager kvote.

Tip to: Spis en fiberrig frokost

Ikke flere tomme kalorier! Du vil være langt mindre tilbøjelige til at snack, hvis du spiser en frokost, der er fyldt med fiber. En skål chili med en del af pita brød gør for en fremragende fiberrig frokost (bonus: det er også lav i kalorier). Spis en frokost fuld af fiber og du vil blive overrasket over, hvor mange timer du kan gå uden en snack.

Tip Tre: Skær ned på Sweets

Lad os se det i øjnene: du kan ikke forvente at forvandle din krop, når du indtager masser af forarbejdede fødevarer og raffineret sukker. Du er nødt til at skære ned betydeligt, hvis du vil have reelle resultater. Det er ikke til at sige, at du ikke kan stadig nyde den lejlighedsvise behandler - det bare skal gøres med måde. Der er et par måder at skære ned. En måde er at nyde noget lille hver dag, ligesom et par små stykker af mørk chokolade eller en afmålt kop fedtfattig is. Du vil ikke føle dårligst stillede, hvis du stadig forkæle dig selv hver dag. Den anden måde er at vente med at nyde en stor behandler hver uge, ligesom en delt dessert på en restaurant, hvis du foretrækker kvalitet frem for kvantitet.

Tip fire: Tæl dine kalorier

Den eneste måde at tabe sig er at forbrænde flere kalorier, end du tager i. På baggrund af din alder, vægt, højde og aktivitetsniveau en online kalorie lommeregner vil vurdere, hvor mange kalorier du har brug for at opretholde eller tabe sig. Begynd at holde en fødevare tidsskrift at holde styr på hver bid du tager. Du kan ændre din kost baseret på, hvad du skriver ned.

Kombiner disse kost tips med en regelmæssig motion regime, og du kan forvente at få din bedste sommer krop hellere før end senere.