4 af de bedste Ab øvelser for at hjælpe styrke din kerne

Den bedste ab øvelser for at styrke din kerne omfatter bevægelser for både de øvre og nedre mavemuskler. Ved at udføre en AB træning på en regelmæssig basis, kan du også øge definitionen af ​​dine mavemuskler. Det faktiske antal øvelser og gentagelser til at udføre i løbet af hver ab træning træning afhænger af dine egne personlige mål og niveau af fitness.

1. Crunches

Dette er en af ​​de vigtigste øvelser til at bruge til både at styrke og definere din øvre mavemuskler. For at udføre crunches, ligge ned på gulvet og bøj knæene. Hold begge fødder fladt på gulvet på ca skulder bredde. Placer hænderne bag hovedet, men ikke bruger dem til at hjælpe med øvelsen. Til at begynde bevægelsen, læne frem til midten af ​​ryggen er ud af gulvet. Klem din mavemusklerne for en optælling af en, så sænke dig selv ned til gulvet. Har tre sæt på mindst 10 gentagelser.

2. Side Crunches

Side crunches er en øvelse til at bruge til dine skrå muskler, der er på siderne af din midsection. For at udføre øvelsen, ligge ned på gulvet på din højre side. Skub benene op på gulvet lidt mod brystet, så de er bøjet i knæene, og derefter sætte din højre hånd på venstre hofte. Sæt din venstre hånd bag hovedet, men ikke bruge den til at hjælpe med at trække din krop op under træningen. Til at begynde den side stykket bevægelse, læne op og forsøge at røre din venstre albue til venstre hofte. Klem dine mavemuskler for en optælling af en, så sænke dig selv ned til gulvet. Må 10 gentagelser og derefter skifte holdninger til at arbejde på den anden side. Prøv at gøre tre sæt af 10 gentagelser for hver side.

3. ben rejser

Ben rejser er en øvelse til at bruge til dine nedre mavemuskler. For at udføre denne øvelse, ligge ned på gulvet med benene helt ud og dine fødder peger op. Placer dine arme ved din sider med håndfladerne på gulvet. Til at begynde bevægelsen, langsomt løfte dine ben seks inches fra jorden og derefter presse dine mavemuskler. Hold stillingen mens du tæller til en, så sænke dine ben tilbage ned til cirka en tomme ud af jorden. Lad ikke dine fødder rører gulvet, før du er færdig med sidste gentagelse. Prøv at gøre tre sæt af 10 gentagelser hver gang du træner din nedre mavemuskler.

4. Knee-Ups

Knæ-ups er en anden øvelse for den nedre mavemuskler. For at udføre denne øvelse, sidde på enden af ​​en bænk og placere dine hænder på siderne for support. Udvid dine ben ud foran dig med fødderne sammen og dine hæle på gulvet. Til at begynde bevægelsen, bøje knæ og trække dem op mod brystet. Klem dine mavemuskler for en optælling af en, så udvide dine ben tilbage foran dig, men lad ikke dine fødder rører gulvet. Prøv at gøre tre sæt af 10 gentagelser til denne øvelse.