3D baggrunde for websider

3D baggrunde for websider

Mange mennesker, der ønsker at have en meget unik eller interessant baggrund ofte gør brug af kreative og stilfulde 3D-baggrunde til websider. Læs videre for at lære mere om denne stil, og hvordan du bruger den til at forbedre udseendet af din egen hjemmeside.

Om 3D-baggrunde for websider?

En verden af ​​3D-grafik er en hobby og en lidenskab for mange mennesker. Mens 2D-billeder er standard billeder, du typisk finder på de fleste hjemmesider i form af ikoner, bannere eller baggrunde, 3D grafiske teknologier og artisteri fortsætter med at udvide og vokse. Flere digitale kunstnere lærer kunsten at gøre tre-dimensionelle billeder og teksturer, der forbedrer natur og objekter i alle tre dimensioner. Det betyder, at ikke er grafik ikke kun skabt sig to koordinater (højde og bredde) i betragtning, men også afstand. Afstanden af ​​hver komponent i et billede er forbedret med belysning, skygger og tekstur. Slutresultatet er en fantastisk tredimensionelt billede, der giver et langt mere realistisk billede af et objekt eller en placering.

3D Bruges i baggrunde

Mens 3D-grafik-teknologi er særdeles nyttig i verden af ​​videospil og digital kunst, værdien af ​​3D er ikke helt så tydeligt, når det kommer til at bruge det som en webside baggrund. Men når du får vist disse baggrunde, bliver det hurtigt klart, hvorfor den fantastiske skønhed af disse billeder vil tilføje en hel del til enhver webside. Den ene ting, der er vigtigt at huske på, er, at de fleste webdesignere anbefaler brugen af ​​bløde, ikke-fed billeder eller mønstre som en webside baggrund. Da de fleste 3d baggrund grafikken er meget fed, en almindelig teknik designere bruger er at overlejre en anden baggrund over 3d baggrund. Mens dette dækker et flertal af 3D-billedet med en mere enkel og ensartet baggrund kasse, nok af billedsprog grænser at rubrik, således at den æstetiske kvalitet af websiden er bemærkelsesværdigt. Ved at kombinere fed 3D-billeder med en enkel baggrund for tekst er altid en vindende kombination.

Hvor finder 3D baggrunde

Fordi rendering 3D-billeder er sådan en populær digital kunstart, der er masser af steder i hele internettet, der giver fantastiske teksturer og billeder som baggrunde, der kan bruges på en hjemmeside eller som en PC desktop tapet. Følgende steder tilbyder nogle af de mest bemærkelsesværdige 3D baggrunde på internettet.

  • Digital Blasfemi er en fantastisk hjemmeside med mere end 600 3D baggrundsbilleder til rådighed for medlemmerne. Det kunstfærdighed af disse grafik er simpelthen forbløffende. Mens medlem Galleriet har et gebyr, kunstneren tilbyder en gratis prøve af 20 3D baggrunde. Nogle af de mest fantastiske designs her omfatter Tropical Moon, Crucible, og Summerwood.
  • 123 baggrunde giver en stor tjeneste til MySpace samfund ved at give et arkiv af interessante, søde, og nogle gange skøre 3D-baggrunde, MySpace medlemmer elsker. Nogle af de bedste omfatte bogorm, en lille blå engel, og en hel række spændende animerede baggrunde.
  • RenderGold giver et meget bredt sortiment af fascinerende 3D-mønstre. Der er omkring ti sider i disse imponerende og kunstneriske mønstre herunder knob, rosetes og stjerner. Rendergold giver også 3D grænser og knapper.

Sådan oprettes 3D-baggrunde

En anden tilgang til at bruge 3D-baggrunde på din hjemmeside er at generere billederne selv. Der er en række forskellige værktøjer og metoder, du kan bruge til at skabe disse billeder, og den eneste begrænsning er din egen fantasi. Følgende websteder giver information og tutorials om, hvordan du opretter dine egne 3D-baggrundsbilleder.

  • Emmett Lollis giver en tutorial for dig at lære at bruge Photoshop særlige værktøjer, herunder filtre, lag og blanding, til nemt at oprette abstrakt 3D kunst.
  • PSLover er en meget nyttig hjemmeside, der tilbyder en række tutorials på at skabe 3D-billeder, herunder hvordan du opretter tekst effekter, afspejlede sfærer, gitre, ark, metalliske tekster, og selvfølgelig wallpapers. For alle interesserede i digital kunst, dette site er en fremragende ressource.
  • Denne Metacafe video giver en visuel guide til hvordan du opretter en stor baggrund ved hjælp af 3D Studio Max software.
  • TutorialMan giver også en omfattende liste over tutorials til at skabe 3D-billeder med Photoshop, herunder abstrakt baggrunde, animation, grunge stilarter, rør stilarter og meget mere.

Afsluttende ord

3D baggrunde er ikke altid let at bruge. De fleste webdesignere undgå dem kun fordi standard webdesign etikette fraråder at bruge baggrunde, der er for distraherende for besøgende. Dog bruges professionelt og smagfuldt, vil disse fantastiske baggrund designs tilføje en stor skønhed og atmosfære til enhver webside.