36 uger gravid

36 uger gravid


Selvom dit barn fortsætter med at vokse sig større, kan du ikke sætte på ekstra vægt på dette tidspunkt i din graviditet. Dog er din krop stadig skiftende for at imødekomme din fremtidige søn eller datter.

Dit barns udvikling

36 uger gravid

På over 18,6 inches lang, du baby er næsten lige så stor som en fuld periode spædbarn med den 36. uge af graviditeten. Han er nu tippe vægten på næsten seks pounds. Ifølge Mayo Clinic, er dit lille barns større størrelse gør det sværere for ham at levere disse slag og spark, du kan have følt tidligere i graviditeten. Du vil stadig føle ruller og drejninger og masser af mindre bevægelser, selv om.

Hvis du er bekymret dit barn ikke bevæger sig nok, holde styr med et spark tæller log. Ring til din læge eller jordemoder, hvis du har nogen bekymringer.

Din Ændring Krop

Ifølge den amerikanske Graviditet Association, uge ​​36 er, når du kan begynde at lægge mærke til, at der er en lille ændring i din vægt. Dette er helt normalt og ikke giver anledning til bekymring. Selvom dit barn fortsætter med at tage på i vægt, er mængden af ​​fostervand faldende. Denne ændring holder din vægt relativt stabile.

Ved nu, har du sikkert fået mellem 25 og 30 pounds. Da din baby har brug for en massiv mængde brændstof, skal du være tidskrævende cirka 2.400 kalorier om dagen. Fortsat at spise en velafbalanceret kost vil hjælpe dig med at vedligeholde din energi niveau, samtidig med at dit barns ordentlig udvikling.

Mere at vide om uge 36 i din graviditet

Nu kun omkring en måned fra din forfaldsdagen, vil din graviditet i centrum i en række måder. Husk at nyde spændingen og følge lægens ordrer.

Ugentlige Prænatal Besøg

Nu hvor du har nået den 36. uge, vil din læge eller jordemoder øge hyppigheden af ​​din prænatal besøg. Fra dette punkt, vil du komme ind til check-ups på en ugentlig basis. Under din ugentlige prænatal besøg, vil din sundhedsplejerske tjekke din livmoderhalsen for tegn på udslettelse eller dilatation. Han kan også forsøge at anslå dit barns størrelse og placering. Hvis din sundhedsplejerske ikke allerede har diskuteret, hvem de skal ringe til, når du tror, ​​du er i arbejde, skal disse oplysninger også være omfattet.

Din Baby Shower

36 uger gravid

36 uger gravid

Download denne graviditet kalender

For mange kvinder, det er det punkt i graviditeten, når du kan få en baby shower, så venner kan dele din begejstring og tilbyde gaver til at byde velkommen til din lille en. Selvom din bruser vil være masser af sjov og vil være kilde til masser af dejlige minder, er det vigtigt, at du tager vare på dig selv i løbet af denne store begivenhed. Vær opmærksom på følgende tips i tankerne:

  • Husk at hvile, hvis du føler dig træt, selv om det betyder forlader partiet i et par minutter til at ligge ned. Dine venner vil forstå.
  • Hvis du har svangerskabsdiabetes, skal du sørge for at se din sukkerindtag under bruseren. Mellem kage og andre lækkerier, der er en masse af høj kulhydrat fødevarer.
  • Prøv at slappe af, på trods af al den spænding. Må ikke tillader dig selv at få arbejdet op om følelsesmæssige interaktioner eller familie skænderier.
  • Glem ikke at drikke masser af væske. Det er nemt at glemme at holde hydreret under store sociale arrangementer, men det er meget vigtigt.

Hvis du har brug for hjælp at hente graviditet kalender, så tjek disse nyttige tips.

Ser frem

Efter denne uge, vil dit barn blive betragtet fuld sigt. Det betyder, at alle hans store systemer er fuldt udviklet og klar til verden udenfor. Bliv klar til at møde din lille en i de næste par uger.

Se «Graviditet Uge 35

Se graviditet uge 37 »