34E Boob Job for £ 4

Online auktioner har deres anvendelser, i det mindste den ene på den britiske millibid stedet vist sig yderst gavnlig for en 20-årig vordende model Danielle Sheehan. Hendes deltagelse i auktionen sluttede med hende at vinde en Boob job for et latterligt beløb på £ 3,90.

34E Boob Job for £ 4

Sheehan, der arbejder i sundhedsvæsenet, byde på stedet for en "ultimativ ¬makeover", og var overrasket over at komme op som vinder! Har altid ønsket at besidde større størrelse bryster, valgte hun at have et boob job, der normalt er værd i nærheden £ 4.000.

Den heldige vinder gik til en privat klinik i Norwich, hvor en fremragende kosmetisk kirurg gjorde et stort stykke arbejde med at øge sin buste størrelse fra 34 C til 34E, give hende nye kurver, hun er kun alt for glade for at vise.

Sheehan, der aldrig forventet hendes dyre drøm at gå i opfyldelse, hævder hendes bryster er nu "så meget bedre end dem, Gud gav mig."

De var smertefuldt for nogen tid efter operationen, desuden siger hun, men de er ikke længere nu. Hendes mor og hendes kæreste er også glade for sine nye udseende.

Den unge kvinde håber, at hun vil få mere modelarbejde efter op at koste hende mindre end en push-up bh.

Hun fik sin lykønskning fra en talsmand for millibid der var auktionering en MacBook på et halvt pund, 46 "HD TV på £ 2,29, og en ny Audi TT på £ 11,73.