32 ting, der skader din hud

Nogle af vores daglige vaner, som vi ikke giver mange overvejelser til, kan være groft snigende til vores hud. Tjek denne liste for at se, om du behandler din hud, som du bør - eller er der vaner, der kan gøre lidt for at revidere med?

32 ting, der skader din hud

Klor fare

Som du tage et brusebad efter din dukkert i poolen, ikke tage det for givet, at du har fjernet alle de klor. Noget af det kan forblive på og interreact senere med lotion, rensemidler og hvad du søger. Du er nødt til sæbe dig op virkelig godt for at sikre du har fået fjernet overdreven klor.

Ikke-fjernede makeup i sengen

Undlade at tage din makeup af, når du går i seng er ikke en god idé. Dine porer er tilstoppede, som kan være fyldt med bakterielle infektioner og acne udbrud. Hvis din makeup kommer ud på din hovedpude det kan endda gøre dig syg. Har din fjerne ting handy at undgå at falde i søvn med den gamle makeup på.

Koffein frådseri

32 ting, der skader din hud

For meget kaffe kan gøre din hud tør og rynket - husk at levere din hud med nok fugt ved Downing et glas vand. Du kan gøre det smager bedre ved at sætte i en skive citron eller appelsin.

Beskæftiger sig med bumser

Ved popping din acne du forværre situationen mere end afbøde det - flere bakterier og snavs komme ind, hvilket gør din hud mere modtagelig for infektioner.

Under uregelmæssige måltider

Som du springe et måltid, din hud bliver mere tør; hvis du gør det ganske ofte, kan huden begynde at alder. De, der pleje hudens sundhed bør sikre en regelmæssig vitaminer indtagelse ved at inkludere søde kartofler, jordnødder, avocado, og appelsiner i deres kost.

Skadelige brusere

Kom selv dampet og overvældet ordentligt er altid behageligt, men husk på, at hver gang du tager et brusebad du får din øverste lag af epidermis off, således at tørre huden og gøre det gå skællende. Afbryd din bruser, så snart du opdager, at huden bliver rød og kløende.

Pleje i at prøve nye produkter

32 ting, der skader din hud

Når du indstiller om at prøve en ny renere, lotion eller andet hud skønhed produkt, første test det på et lille område af huden af ​​frygt for en allergisk udbrud. Må ikke teste dem på dit ansigt, anvende en lidt på din arm. Du kan ikke være for forsigtig.

Tilstrækkelig vandforsyning

Mind din hud bliver tilstrækkelig befugtning, tager nok vand. Huden vil reagere ved at give off en sund glød, opholder smidig og frisk. Uden vandforsyning det begynder at skrumpe og alder.

Lange telefon samtaler

Hvis din telefon kommunikation er egnet til at tage timer og timer, du fare for din kind og kæbe linje til udbrud af udslæt. Hvis du skal bruge telefonen i længere tid, skal du tørre din hud og telefon med en antibakteriel produkt nu og igen for at undgå irritation.

Ingen hårspray på dit ansigt

Hver gang du bruger hårspray, rydde op dit ansigt bagefter, så der ikke spray dråber tilbage på dit ansigt. Når du arbejder ud, sat på en svedbånd for at forhindre hår produkter kommer ned på dit ansigt med sved.

Snavs solbriller

32 ting, der skader din hud

Når du tørrer linserne på dine solbriller ren, ikke forlader de andre dele uden opsyn. Der samle bakterier, der vil finde vej på området omkring næsen gør huden kløende og skællet.

Uophørlige slankekure

Slankekure hele vejen påvirker huden negativt. Som din krop holder vinde og tabe skiftevis din hud fibre begynder at løsne hvilket i sidste ende vil resultere i sagging og stretch ar.

Utilstrækkelig søvn

Din hud bliver genopfyldes og rehydreret, mens du nyder din almindelige 8-timers søvn. Hvis du går uden en tilstrækkelig mængde søvn risikerer du at tilbringe din dag med fyldte porer og kedelig udseende hud.

Overstuffing dig selv med natrium

32 ting, der skader din hud

Natrium er en stærk dehydrator, så hvis du ikke kan få din hud fugtet ordentligt, kan det være på grund af for meget natrium i din kost. Hvis det er din sag, ophold off salte snacks og begynde at lede efter en fugtgivende ansigtsbehandling fugtighedscreme.

Sædvanlige skelende

Nu se dig selv for mængden af ​​skelende du gør hver dag. Hvis du opdager, at du er tilbøjelig til skelende (har dine briller eller kontakter blevet opdateret for nylig?), Er du godt på vej til at have rynker og smilerynker omkring øjnene. Du kan godt være fastsættelse huden ældning hurtigt startende fra området omkring øjnene.

Hyppig voksbehandling

Selvfølgelig du har brug for din waxer når du har hår, der vokser, men det kræver afbalancering, også. Gør det en gang for meget, og huden begynder at vokse følsomme og ujævn. Hvis dette sker, giver din hud en måneds pause, især i følsomme områder.

Vand kemikalier

Vand fra hanen og brusebad bærer mange rensende stoffer, der ophobes på din hud. Regelmæssig eksponering for vand uundgåeligt skaber et lag vand gennemført kemikalier over hele kroppen. Tjek din brusehoved, overveje at ændre det og forsyne den med et specielt filter til at holde de værste af de kemikalier.

Deltage på læberne

Lips er dækket med op til fem lag af huden, hvilket gør et vigtigt hudpleje område. Se for, at dine læber ikke får tør for ofte. Hvis huden på dine læber bliver sprukne, gå og få dig et nyt sæt af læbestifter og læbepomader baseret på dimethicone, glycerin og vaseline, der vil holde dine læber hydreret ordentligt og forhindre dem i at aldring.

Bakterier fra pudevår

32 ting, der skader din hud

Som din hud skaffer sig af med døde celler i løbet af natten, kan disse huden effluvia samle på pudebetræk, og bakterier og toksiner derfra geninstallere sig selv på dit ansigt. For at forhindre, at det sker, dine pudevår har vasket efter to ugers brug.

Hyppig eksfolierende

Hvis du exfoliate din hud oftere end en gang om ugen, kan du gøre det ser kedeligt gennem miste de nødvendige olier. Så må du ikke overdrive det.

Iført en grimasse

Dit ansigt er altid i bevægelse, udspænding og afslappende muskler, hvilket fører til dannelsen af ​​rynker. Derfor er din ansigtshud brug for ekstra hvile. Styr dit ansigt for uønsket flytter at undgå at uddybe disse linjer.

Stress linjer på dit ansigt

Stress er ikke kun en tung følelsesmæssig belastning - det tager sin vejafgift på huden, lige så tungt som på din sjæl. Det integrerer ansigts linjer i huden, forårsager pletter og udslæt, fjerner sund glød. Gør dig selv glemme dine bekymringer gør, hvad du nyder, sletning af stress fra dit hjerte og fra dit ansigt.

Sukker angreb

32 ting, der skader din hud

Hvis din kost indeholder for meget sukker, kollagen i din hud slidt væk med overskud, og din hud begynder at synke. Gem huden mod ældning ved at erstatte slik med mango, ananas og andre søde økologiske frugter.

Mangel på motion

Træning gør dit blod til at køre hurtigere, hvilket resulterer i huden erhverve en sund glød. Som du sveder, får din krop slippe af toksiner, og døde hudceller få renset ud, hvilket gør plads til nye. Udøver hjælper med at holde huden ung og forhindrer forekomsten af ​​pletter.

Kemikalier fra rensning plast

At bringe hjem dit tøj fra renseri, strip off plastik dækker fra dem på en gang: jo længere de forbliver på, jo flere hudirriterende kemikalier vil blive overført på stoffet og derefter på huden. Lad stoffet indånder.

Arms kan have brug for forskellig behandling

Hvis du kører meget, være opmærksom på, at din venstre arm får mere sol, og derfor har brug for en ekstra belægning af sunblocking lotion. Eller hvis dit sæde er den ene til højre, betaler den samme opmærksomhed på den højre arm.

Alkohol skader

32 ting, der skader din hud

Hårde drinks, vin og øl i store mængder dehydrerer kroppen temmelig hurtigt, som påvirker huden på en stor måde. Indtagelse af alkohol gør huden tør og det rynker snart.

Hot sauna sænker elasticitet

Når du trykker på sauna, undgå langvarig udsættelse for meget varm damp - det vil begynde at ødelægge kollagen og sæt din hudens elasticitet på en downslide. Du kan ende op med slap hud.

Aircondition kan være skadeligt

Kræver til et køligere luft på kontoret eller hjemme, huske på, at din hud kan miste fugt. Prøv at undgå at holde din conditioner arbejder på fuld tilt i lang tid - din hud har brug for en vis grad af fugtighed i luften.

Rygning omkring dig

Røg fra venner og kollegaers cigaretter også påvirker din hud, øge sin tilbøjelighed til at rynke op og synke.

Makeup træsko

32 ting, der skader din hud

For meget makeup kan betyde alvorlige pore tilstopning - give din hud en pause fra makeup nu og da at lade det trække vejret, forblive frisk og ung. Makeup tilstopning kan føre til tidlig ældning.

Fare fra pincet

Hvis du er for hård ved dine øjenbryn med dine pincet, kan det give bagslag på din hud. Først skal du sikre dine pincet er renset med en antibakteriel sæbe. Før du starter, skal du tørre din pande med et varmt håndklæde lade dine porer åbne bredere. Have afsluttet tweezing, anvende nogle aloe lotion til at håndtere indgroede hår.