30 millioner dollars Diamond Dress at blive afsløret snart

Ja, det er rigtigt! Faisol Abdullah, et ​​geni malaysiske modedesigner, gør den mest luksuriøse og dyre kjole af hele tiden ved bejeweling den med 751 diamanter erhvervet fra Mouawad, en guldsmed fra Mellemøsten. Dette 30 millioner dollars kjole har slået den tidligere rekord på en 20 millioner dollars diamant kjole af Chris Aire. Det er også bundet med en 30 millioner dollars diamant bikini som den mest kostbare tøj element i historien.

30 millioner dollars Diamond Dress at blive afsløret snart

Denne silke og taft aften kjole er centralt ornamenteret med "Nattergalen af Kuala Lumpur", som er en 70 karat diamant i form af en smuk pære, og Abdullah har sagt, at han vil afsløre dette vidunder for det kommende måneds STYLO mode festival at være hostet i Kuala Lumpur, den malaysiske hovedstad.

Mouawad er en producent af Heidi Klum har smykker og er et posh valg for superstjerner som Nicole Kidman, Angelina Jolie, Jennifer Lopez og Britney Spears.

Abdullah har fortalt Reuters, at i modsætning til guld og lagre, hvis pris dråber, diamant er en evig materiale; kjolen består af diamanter. De opnår den utrolige virkelighed, som strider som det kan lyde. Dette er et skridt for at komme videre. Omkostningerne er fuldstændig det værd på grund af den blotte skønhed af diamanter og kjolen.

Lederen af Mouawad Asien afdeling Antoine Bakhache har rammende tilføjes, at denne diamant kjole er et mareridt, når det kommer til sikkerhed og forsikring, men det er helt værd; det er også en investering for de uhyrligt rige mennesker. Også Nancy Yeoh som er administrerende direktør for STYLO sagde, at de har planer om at præsentere denne fantastiske kjole til hoffer i hele verden. De vil begynde med Mellemøsten. Hun har udtalt, at denne kjole er et mesterværk af kunst, og der er tilstrækkeligt rige mennesker er villige til at købe det.

30 millioner dollars Diamond Dress at blive afsløret snart

30 millioner dollars Diamond Dress at blive afsløret snart