3 vigtige ting din mad Journal vil fortælle dig

De fleste af mine patienter sjældent huske, hvad de spiste i går, endsige morgenmad i morges. Hurtigt jotting ned hvad du spiser i løbet af dagen vil hjælpe jogge din hukommelse. Fødevarer journalisering er afgørende for at hjælpe dig med at huske de fødevarer, du spiser for at holde styr på, hvor meget du spiser på en dag. Kendskab til disse fakta vil hjælpe dig med at opfylde dine ernæringsmæssige mål, uanset om du forsøger at tabe sig, eller som indeholder mere frugt og grønt i din kost.

1. Uanset om din kost er afbalanceret eller ej

Sporing af fødevarer, du spiser, er vigtigt, fordi det kan fortælle dig, hvor meget af hver mad gruppe, du spiser, hvis du drikker nok væske i løbet af dagen, eller endda hvorfor du kan være sulten. Disse oplysninger vil bidrage til at gøre ændringer i din kost, hjælper dig til at opfylde dine mål. For eksempel et par måneder siden, da jeg kiggede tilbage på min mad tidsskrift for uge, bemærkede jeg, at et par timer efter morgenmaden, var jeg sultende. Min normale Morgenmad bruges til at bestå af en lille skål fiberrig korn men som et resultat af min mad tidsskrift gennemgang, jeg har ændret min morgenmad til at indarbejde nogle ekstra magert protein i tillæg til mit daglige dosis af korn, for at holde sult smerter væk. Hvis du vil begynde at tabe, vil en fødevare tidsskrift vise dine normale kostvaner, hjælper dig med at identificere specifikke fødevarer, som du kan få brug for at mindske eller fjerne fra din kost.

2. Hvordan hvad du spiser påvirker dig

Mad journalisering kan hjælpe dig med at fastslå årsagerne til, at du er træt på bestemte tidspunkter, hvorfor du kan have følt frustreret, eller hvad mad holder du vil for dagen. Det er grunden til, ud over at skrive, hvilke fødevarer du spiser, også angive, hvordan du føler før, og når du spiser (træt, vågen, sulten, fuld, osv).

3. Hvordan når du spiser påvirker dig

Vi ved, at vores sundhed er direkte påvirket af, hvad vi spiser, men vidste du, at hvad tid på dagen også kan få os til at føle en bestemt måde? Vær opmærksom på din mad tidsskrift når det kommer til din health-- det vil fortælle dig, hvis du venter for længe mellem måltider (eller hvis du ikke venter længe nok, og overspisning). Log når dine måltider forekomme og sørg for at du kun spiser, når du er virkelig sultne. Men også være sikker på ikke at vente for længe, ​​før din næste måltid eller snack. For eksempel en af ​​mine klienter altid haft hovedpine sent på eftermiddagen, og indså, at hun ventede for længe mellem måltiderne. Hendes krop var at lade hende vide, at det var tid til at tage en pause og spise. Nu gør hun, at hun sætter sig ned for at spise en snack hver eftermiddag, og hun ikke længere har hovedpine.

Selv om det er vigtigt at registrere, hvad du spiser, kan det være svært at tage sig tid til at gøre det. Du ønsker at prøve at lave mad journaler en rutine. Det bedste tidspunkt at tidsskriftet er lige efter (eller under) et måltid, fordi du vil huske alle de vigtige detaljer. På en semi ugentligt (eller oftere, hvis tiden tillader det), gennemgå din dagbog for at hjælpe dig med at identificere fødevarer, som du kan få brug for at ændre i din kost for at hjælpe med at opfylde dine mål.

Husk, at jo flere detaljer du medtager i din mad dagbog, jo lettere vil det være i stand til at foretage ændringer i din kost. Øvelse gør mester; jo oftere du skriver i din dagbog, jo mere vil det blevet rutine. Så begynde journalisering!