3 Tips til en Debacle-Mindre Destination Wedding

3 Tips til en Debacle-Mindre Destination Wedding
Du jetting ud til en tropisk ø eller bringe i gæster fra hele landet til dit bryllup. En destination bryllup kan være en storslået måde at sige din I dos, men der er få gode råd til at tage fiaskoen ud af destination bryllup planen.

Send Red Datoer Early

Send en gemme dato til dine gæster så hurtigt som muligt. Ideelt set bør det være 9-12 måneder før dit bryllup dato. Dette giver gæsterne masser af tid til at booke fly og hotel ordninger. Jo mere varsel du giver gæsterne, jo bedre er dine chancer er at de er i stand til at deltage.

Lej en Wedding Planner

Et bryllup planner, der er lokale til området, hvor dit bryllup finder sted, kan være en uvurderlig ressource for dig. Han eller hun kender området bedre end du gør, fordi du ikke bor der. De kan komme med forslag til steder, blomsterhandlere, fotografer, og mere, fordi de har etableret relationer, som du ikke har.

For det andet kan de fungere som din proxy. Du kan ikke jet off til Jamaica (eller hvor dit bryllup er), hver gang du har til at mødes med en leverandør eller droppe en prøve ud til en leverandør. Den lokale bryllup planner kan håndtere alt dette for dig i dit fravær. Du er stadig fuldt involveret, men du har en kontaktperson-wedding planner-stedet for at forsøge at fjernstyre mange kontakter.

Byg en Bryllupshjemmeside

Et bryllup hjemmeside er en stor kilde til at dele oplysninger med dine bryllup gæster. Du er nødt til at give en masse flere detaljer for gæsterne for en destination bryllup. De har brug for at vide alt fra hvilken lufthavn til arriveat, hvad påklædning er, hvor de kan bo, og hvad de kan gøre, mens på destinationen.

Opdatere hjemmesiden regelmæssigt og sende e-mail advarsler, så gæsterne ved, at der er nye oplysninger, som kan på sitet. Bryllup websites er typisk gratis og kommer med alle de værktøjer, du har brug for at opbygge og lede anlægget uden at skulle være en hjemmeside udvikler eller designer.

Din Destiny

Destination bryllupper kan være en masse sjov for alle. Du og dine gæster kan rejse til en eksotisk eller ny destination og drej dit bryllup til en ferie. Brug disse tips til at hjælpe med at gøre din destination bryllup glat for alle.