3 tips til at forebygge sygdom, før den rammer

For at forhindre sygdom, alt hvad du virkelig har brug for at bevæbne dig selv er grundlæggende uddannelse. Forskellige former for motion og nogle bestemte vitaminer kan virkelig gå langt i at hjælpe dig med at forebygge sygdom. At være syg er ikke bare om at føle sig dårligt eller endda lider en dårlig sygdom. Det handler også om alle de tab af tid, penge, produktivitet og energi, at være syg, vil føre til. Da du har bedre ting at gøre med din tid i stedet for at bekymre sig om rekonvalescent, her er nogle nemme tips, du kan følge for at forhindre sygdom, før den rammer dig.

1. Vask hænderne

Det bedste råd er ofte den enkleste, så følg hvad din mor sandsynligvis fortalt dig en masse, mens vokser op: Vask hænderne. Et andet fordelagtigt aspekt at vaske dine hænder er, at du ikke behøver meget at gøre det ordentligt. Alt du virkelig har brug for, er sæbe og vand eller en hånd sanitizer, der er alkoholbaseret. Hver dag, du rører andre mennesker, overflader og genstande; med hver touch, er du ordregivende bakterier på hænderne. Lige så ofte, du altid røre dine øjne, mund og næse med de samme hænder, som kan forårsage dig infektion. Selvom du ikke kan fjerne kim overførsler, kan du begrænse dem ved hyppig håndvask. Du skal vaske dine hænder før spisning, laver mad, der beskæftiger sig med syge mennesker eller sætte i dine kontaktlinser, bare for at nævne nogle få eksempler.

2. Tag dine vitaminer

Vitaminer spiller en integrerende rolle i forebyggelsen af ​​sygdom. Et af de vigtigste vitaminer bør du få din nødvendige dosis af er vitamin E. Vitamin E er bevist dygtige til at regulere hele dit hjerte-kar-system sammen med begrænsning af dårlige slags kolesterol. Mangel på vitamin E har været knyttet til indtræden af ​​sygdomme som diabetes, både type 1 og type 2 versioner. Dette vitamin tal også betydeligt i mennesker, der lider gigt. Undersøgelser har vist, at mennesker, der regelmæssigt spiser vitamin E har udholdt meget langsommere fælles nedbrydning end de, der udelade dette vitamin fra deres kost.

3. Husk at udøve

Det er en kendsgerning, at motion hjælper til at forhindre modkørende sygdom, eller i det mindste sandsynligheden for at du bliver så syg, som om du ikke havde faaet. En undersøgelse viste, at motion er forbundet med en næsten tre tiendedele reduktion i de øvre luftveje. Motion hjælper også til at forhindre udbrud af følelsesmæssige og psykisk sygdom, som i forhold som depression og angst. Under intens træning, er endorfiner menes at blive frigivet i kroppen, hvilket er hvorfor nogle mennesker gør sådan træning får, hvad der kaldes en "runner høje", og er i stand til at fortsætte med at udøve forbi deres grænse.