3 tips om valg af øjenmakeup Shades

Tænker om deres eget billede, mange piger tænker kun om kjole og frisure, glemmer den sande skønhed, der er i øjnene. Opgaven med makeup er at fremhæve deres unikke og forstærke dem.

3 tips om valg af øjenmakeup Shades

Brug af ydelser fra en makeup artist og bruge masser af tid foran spejlet, huske om harmoni, som du bør have i farver. Der er flere måder at vælge den perfekte farve paletten.

1. Makeup & Outfit Colors

Din makeup skal farvesætningen af ​​outfit. Du bør dog ikke begrænses til blå øjne kun skygger, hvis din kjole er af azurblå farve. Undersøgelse farvepaletten (på billedet), opmærksom på, hvad farver ser godt sammen. For at gøre dette, skal du bruge farvehjulet, som kan hjælpe dig med at få den bedste kombination af nabolandene og modsatte farver. Green vil tage sig godt med de brune og guld farver, og rød vil matche højrød og lilla toner.

2. Øjenfarve & Makeup Shades

Tage hensyn til farven på øjne, fordi de øjenskygger ikke skulle fusionere med øjnene, men snarere understrege dem. For eksempel bør blåøjede piger undgå grønne og himmelske nuancer af makeup. De bør vælge bronze og brune toner. Spil på kontraster!

3. Definer øjnene med en Eyeliner

Som for pilene, deres mission er enkel. Pile trække i for at korrigere formen af ​​øjet, såvel som visuelt giver volumen til vipperne. Desværre er der mange mennesker glemmer dette faktum, tegning sorte linjer af enhver længde og tykkelse og fordreje ansigtstræk.