3 Tips om, hvordan man kan tage Komplimenter

Vi alle elsker komplimenter. I de fleste tilfælde, når vi hører dog sætningen "Hvor smuk du ser i dag!", Vi ofte svare: "Åh, det er bare en god kjole". Geniusbeauty.com forstår at lære at acceptere komplimenter ordentligt.

3 Tips om, hvordan man kan tage Komplimenter

Modtag komplimenter er meget behagelig, men endnu mere behageligt er at være i stand til korrekt reagere på dem, for ikke at mindske dine fortjenester og samtidig ikke at blive betragtet som en selvglad opkomling. Vi viser dig hvordan du tager hver af komplimenter.

"Du ser fantastisk!"

Der er ingen grund til at sige, at grunden er den nye kjole eller en god make-up, som du har betalt en masse. Hvorfor gøre undskyldninger for det faktum, at du virkelig ser godt i dag? Ingen er interesseret i årsagen. Du må ikke afsløre hemmeligheder, som kun du bør vide. Smile og sige tak. Din ydmyge taknemmelighed vil producere en meget større effekt end en kaotisk undskyldning.

"Takket være jer, har vi lavet en rentabel kontrakt"

Som svar på en sådan kompliment vi ofte begynde at komme med undskyldninger, siger, at vi gjorde noget særligt - bare vores job. Derefter chef og kolleger vil spekulerer på, om du fortjener denne ros eller ej. Tag kompliment med værdighed, fordi du virkelig gjorde et stort stykke arbejde. Fortæl dem, hvordan du formået at opnå det resultat, hvad de vanskeligheder var, og hvordan du overvandt dem. Bare ikke gå for vidt at bruge ordene "forfærdelige", "umulige", "hård".

"Du er sådan en interessant conversationalist!"

Og vi begynder at ændre de punkter at sige "det er ikke mig, det er dig." Men hvorfor? Det ser ud som om du enten undervurderer dig selv og dine mentale evner, eller du ønsker at blive overbevist andet. Prøv at tro. Dette er ikke nødvendigvis et kompliment til at reagere. En oprigtig smil i erkendelse af, at din evne til at konversere er værdsat, vil være nok. Og du vidste, at alligevel.