3 ting Making a Woman ser ældre

Selv hvis ansigtet ikke har en enkelt rynke og kroppen er så slank, at alle kan misunde det, er kampen med at blive ældre endnu ikke vundet. For at skjule din sande alder, er du nødt til at kæmpe for din ungdom i alle retninger - fra en sund kost og slutter med regelmæssige besøg i stylist.

3 ting Making a Woman ser ældre

En specialist vil hjælpe vælge alderssvarende tøj og frisure. For eksempel er den samme hårfarve opdateres en 35-årig kvinde og gør en 55-årig ser ældre. Det er derfor, hvis du ønsker at se ung, skal du være særlig opmærksom på frisure.

Tidlig grånende

Det er ingen hemmelighed, at grå hår vises snart efter at have krydset 30-årige milepæl. Et slående eksempel er Katie Holmes. December 18, stjernen fejrede hendes 35 års jubilæum. De seneste billeder af hendes viser en smuk, slank ung pige, men hvis man ser på hendes billeder fra for to år siden, vil du se en mager gråhåret kvinde.

De metamorfoser med fremkomsten af ​​Tom Cruise ekskone startede, da hun stadig var gift. Efter skilsmissen, ophørte Katie at passe sig selv i nogen tid, og som et resultat, kan vi se, hvordan du kan vokse 10 år ældre på blot et par måneder.

Krøllet hals

Denne del af kroppen bør passes i ungdommen - anvende fugtighedscreme med antioxidanter og vitamin E. Ellers endda en god kirurg vil ikke hjælpe - det er umuligt at genoplive sagging hud, der har mistet elasticitet.

Den eneste vej ud af denne situation er at vælge passende tøj og frisure, og drapere hals med diverse tilbehør.

Unmanicured Nails

Hvis du ikke ønsker at skjule dine hænder i handsker, som Madonna gør, bør du ikke torturere dig selv med strenge diæter og motion. Pop sanger er gået for vidt i sin udøvelse af topkvalitet, og som følge heraf har hun fået svulmende vener og manglende kropsfedt.

Hænder som der skal værnes: beskyttet mod ultraviolette stråler om sommeren, frost om vinteren, og koldt vand på ethvert tidspunkt af året. Hvis du ikke synes om forebyggelse af ældning før, og nu du er forfærdede med resultatet af en sådan uagtsomhed, kan du forbedre situationen med radikale indgreb - hånd lift procedure.