3 Tegn din mand er klar til ægteskab

Førende psykologer har udtalt, at mena € ™ s beslutning om at sige farvel til deres eneste liv er påvirket af kun én faktor: deres egen biologiske ur. Hvordan skal du vide, hvis din kæreste er klar til ægteskab?

3 Tegn din mand er klar til ægteskab

Professor Carol Morgan sagde, at hver mand har sine biologiske rytmer, der definerer alder for ægteskab. Hvis damen bemærker hendes partner, vil hun være i stand til at finde kun fire kriterier for at afgøre, om time er kommet, og om manden er klar til ægteskab. Det viser sig, at manden er klar til at gå til alteret kun på bestemte tidspunkter, og ikke et øjeblik før.

Et team af specialister har undersøgt 2.500 mænd i alderen 17 til 70 år og fandt, at modvilje mod at besøge de foretrukne barer, dansesteder og andre hangouts er det første signal for mænd, at det er tid til at blive gift. De adspurgte mænd indrømmede, at de følte sig mere og mere ud af sted at være på sådanne begivenheder. Ifølge Morgan, det næste træk er økonomisk uafhængighed. Prioriteterne for de fleste mænd har tendens til at være koncentreret om erhvervelse af finansiel sikkerhed, før de har en familie.

Hvis manden stadig ikke kan betale sine regninger af ham selv, er det usandsynligt, at han ønsker at tage ansvaret for sin kone. Den tredje funktion navngivet af forskerne er fremkomsten af ​​ønsket om at blive en far. Det kan let udledes af den fornøjelse, som han spiller med andre peopleâ € ™ s børn. Og den fjerde signal, at en kvinde kan nemt mærke, er, når en mand begynder at opføre sig som en mand. I dette tilfælde, for eksempel, vil han lægge planer for deres fælles fremtid og vil introducere pigen til sin familie.