3 Tasty & sunde alternativer til kost Soda

Hvis du har en vane med at nå frem til en kost soda hver gang du får tørstig, kan du ikke vide der er sundere indstillinger, der er lige så velsmagende. Det kan synes, at du ikke forårsage nogen skade sundhed ved at drikke store mængder af light sodavand, da de normalt kalorieindhold gratis. Mens kost soda ikke vil øge dit daglige kalorieindtag, er der andre risici, du bør tænke over. Sikkerheden ved at drikke store mængder af kost soda er stadig i spørgsmål, da det ikke er endeligt kendt, hvad langsigtede virkninger kunstige sødemidler kan have på din krop. Selv om sådanne sødestoffer er én dag for at være helt sikker, kan disse stoffer udløse en trang til mere slik eller sukkerholdige snacks, indirekte gør du pakker på ekstra pounds. Mens du sikkert ved, hvor vigtigt det er at drikke masser af vand, kan almindeligt vand ikke opfylde din trang til noget lidt sødt eller forskellige. Det er nemt at skære ned på din kost soda indtagelse, især med hjælp fra en af ​​de FitDay drik indtagelse trackers. Her er 3 alternativer til kost soda, der er både velsmagende og sunde.

Kost Soda Alternativ # 1: Flavored Water

Der er en række af disse solgt med aromaer som jordbær, vandmelon, hindbær eller en frugt medley tilsat. Men mange af disse aromatiske vande er faktisk meget lidt forskellig fra kost soda, da de også indeholde kunstige sødestoffer for at forbedre smagen. I stedet kan du blande en virkelig sund vandbaseret alternativ til kost sodavand i dit eget køkken. Prøv at tilføje et par stykker af frugt til en kande isvand. Citron, lime, vandmelon, hindbær, jordbær, kiwi - mulighederne er næsten ubegrænsede. Lad kande til at sidde i køleskabet i et par timer for at få det maksimale smag fra frugten tilføjet.

Kost Soda Alternativ # 2: Grøn te

Grøn te fortsætter med at vokse i popularitet på grund af dens potentielle sundhedsmæssige fordele (det indeholder antioxidanter, samt eventuelt hjælpe styre medicinske tilstande, såsom højt kolesteroltal og diabetes, ifølge nogle undersøgelser), samt dens behagelig smag. Selv hvis du ikke er en tilhænger af den grønne te sundhedsanprisninger, kan du stadig drage fordel af denne drik som en stor smagning kalorie-fri alternativ til kost soda. Der er mange grønne te varianter at vælge fra, og du kan have denne drink enten varmt eller over is. Hvis du stadig tørster ekstra sødme, vil en dråbe honning tilstrækkeligt, og tilføjer minimal kalorier.

Kost Soda Alternativ # 3: Lys Tonic Water

Tonic vand er noget, du måske kun forbinder med alkoholholdige drikkevarer som gin og tonic. Tonic faktisk står på sin egen som en kost soda alternativ, især når det er krydret med nogle citron eller lime. Regelmæssig tonic indeholder kalorier, da det ofte har tilsætningsstoffer som højfructosemajssirup, men du kan have en kost tonic for kun omkring 10 kalorier per portion. Tilføj et par skiver af citron eller lime at give denne sodavandsdåser vand nogle ekstra smag.

Selv hvis du tror, ​​du er håbløst afhængige af kost soda, er det muligt at ændre dine vaner med en lille smule indsats. Hold styr på din drik indtagelse, og prøv at indføre nogle af de ovennævnte alternativer til at starte en sundere måde at drikke kost drikkevarer.