3 Sunny Isles Beach Hoteller med fantastisk spa behandlinger

Forestil dig en afslappende, forkælede strand oplevelse på et hotel ved vandet med toppen af ​​den linje spa-behandlinger. I Sunny Isles Beach, Fla., At ferie er mulig på disse tre meget populære spa hoteller. Disse resorts er kendt for deres fremragende bekvemmeligheder og services, samt for deres spa-behandlinger. Forkæl dig selv med din favorit spa-behandling, og vende hjem fra din strand ferie fuldt forynget.

Sole on the Ocean

For et hotel med så mange faciliteter og resort behandlinger, Sole on the Ocean er overraskende overkommelig. Værelser med privat balkon og moderne indretning skaber en frisk, luksuriøs oplevelse. Nede Hotellet har flere spa-behandlinger. Vælg en 50 eller 80 minutters session af dyb-væv eller sports massage for fuld komfort og afslapning. For en endnu mere luksuriøs oplevelse, Sole on the Ocean tilbyder varme sten og aromaterapi massage.

Når youâ € ™ ve luxuriated i en afslappende spa-behandling, tag en bid på Alba Seaside Italiensk, Sole på Oceana € ™ s restaurant. Nyd friskfanget fisk og skaldyr og autentisk italiensk udarbejdet af en berømt kok, mens du kigger ud brede vinduer på en fantastisk havudsigt.

Acqualina Resort and Spa

3 Sunny Isles Beach Hoteller med fantastisk spa behandlinger

Billede via Flickr ved jikatu

Oplev en førsterangs spa dag på Acqualina Resort and Spa. Denne luksus feriekompleks har en Middelhavet tema, tre restauranter, og et uddannelsesprogram for barnets gæster. Deres 20.000-fod spa tilbyder 16 private værelser og en lang liste over behandlinger. Nyd ansigtsbehandlinger, massage, kropsbehandlinger, manicure og pedicure designet specielt til at passe til en lang række individuelle behov. Spaen omfatter også en krystal dampbad, finsk sauna, is springvand, og bruser med kolde og varme tåger. Par vil elske den særlige spabehandlingsværelse til to.

Tid brugt på Acqualina er uforglemmeligt. Sammen med den spektakulære spa, udvej huser også en frisørsalon, som omfatter krop voksning og makeup. Hvis du vil have noget motion ind med din afslapning, er der flere yoga-programmer. Du kan øve udendørs morgen yoga ved havet eller udfordre dig selv med et flow klasse. Tag Iyengar yoga klasse for nogle alvorlige justering.

Golden Strand Ocean Villa

Gratis funktioner er navnet på spillet på Golden Strand Ocean Villa. Gæsterne har gratis brug af dampbade, jacuzzi og saunaer. Mange andre spa-behandlinger er tilgængelige mod et ekstra gebyr. Book en manicure, pedicure, ansigtsbehandling, kropsbehandling, massage, eller hår udnævnelse, og nyde et par timers forkælelse.
Når youâ € ™ ve gjort det, drage fordel af Golden Stranda € ™ s fantastiske strand-side behandling ved at lade arbejdsbier bringe dig paraplyer, liggestole og puder på stranden. Hotellet tilbyder også shuffleboard og volleyballbaner, som giver store eftermiddag og aften aktiviteter.
Hvad er din absolutte favorit spa-behandling? Kan du lide at gå den ekstra mil på ferien og hengive sig til spa forkælelse? Lad os vide i kommentarerne!

Forfatter Bio: Alexandra Shostak er freelance-skribent, grafisk designer, og Hipmunk blogger, der kan lide at gå på eventyr, uanset om de tager hende ned på gaden eller på en tur til en anden stat.