3 sund ferie Eating Tips til Thanksgiving

Thanksgiving er den ene af et par dage hvert år, hvor ferien spise kan komme ud af kontrol, og din kost kan finde sig selv helt glemt. Fra det enorme opbud af liflig fødevarer og desserter, der tilbydes i løbet af ferien til den enorme mængde af fødevarer så ofte tilgængelige, kan det være svært at huske sunde vaner med en kæmpe kalkun sidder foran dig, flankeret af store skåle af fyld og brød. Holiday spise behøver ikke at være en katastrofe for din kost, dog. Du kan nyde maden på ferie og stadig holde sig inden for rammerne af en sund kost ved at ansætte nogle af følgende tips.

1. Deltage i et Tyrkiet Trot

En af de mest populære dage i året for organiserede kørsler er Thanksgiving Day, og "Tyrkiet Trots" holdes landsdækkende i hundredvis af byer. Generelt kører tidligt om morgenen, Tyrkiet Trots er som regel en 5K (3,1 mile) køre, med nogle større sammenkomster tilbyder 1K ture, børn motionsløb eller 10K (6,2 mile) afstand kørsler.

Ud over at afværge nogle af de ekstra kalorier du kan forbruge gennem ferie spise, deltage i en Tyrkiet Trot kan også tjene som en sjov gruppe aktivitet for familien, fordi begivenhederne er familievenlige og give alle aldre til at deltage.

Du kan også vælge at spille fodbold (eller en hvilken som helst gruppe sport) efter at have set det med familien efter dit måltid. Mens du ser handlingen på et tv er en fantastisk måde at slappe af og have det sjovt på ferie, så også kan kaste en fodbold rundt med familien udenfor.

2. Opret Sunde Sides

Nogle gange er det nemt at lade sig rive med lækre sider såsom stopning, tranebær sauce, kartoffelmos, og sauce og glemme, at Tyrkiet selv eksisterer. Det er tvivlsomt mange Dieters kan holde fra at forsøge nogle af alt på bordet, men sider behøver ikke at være kaloriefattige katastrofer, trods traditioner. Det er nemt at komme med sider, der kan tilføje smag til din ferie spise uden at bryde din kost i halve. For eksempel kan du tjene ristede søde kartofler i stedet for de traditionelle kartoffelmos.

3. Spis morgenmad

Da Thanksgiving middag ofte spises om eftermiddagen, er det almindeligt at glemme alt om morgenmad, da truslen om en kæmpe måltid hviler i horisonten. Men som enhver, der har prøvet at spise fornuftigt ved, sulte dig selv nu vil bare have dig spiser meget mere, senere. For at bekæmpe trangen til at fylde din Thanksgiving plade igen og igen, så sørg for at spise morgenmad den morgen.

Ud over at holde din Thanksgiving fest binge-fri, spise morgenmad vil holde dit energiniveau højt, hvis du er ansvarlig for at få middag på bordet. Da mange mennesker vågne op på forholdsvis tidlige timer at begynde at lave mad til Thanksgiving, maser i køkkenet kan gøres dobbelt hårdt, hvis du ikke har spist. Vælg en fornuftig morgenmad, så du ikke er for glubende på det tidspunkt, kalkun rammer bordet.