3 Strækker teknikker til aktiviteter som et par

Laver stretching teknikker som et par er en fornøjelig måde at øge fleksibiliteten. Der er mange typer af individuelle strækninger, at et par også kan udføre sammen ved at bistå hinanden under bevægelsen. Et par kan også vælge at prøve at strække sammen, før du udfører en fitness aktivitet.

1. Butterfly Stretch

Sommerfuglen strækning virker de indre lårmuskler. For at udføre den strækning som et par, vil én person gøre øvelsen, mens den anden yder bistand. Parret bliver nødt til at sidde ned på gulvet og vender mod hinanden. Den person, der udfører sommerfuglen stretch må sætte såler af begge fødder sammen, og træk derefter deres fødder ind mod dem ved at snuppe og holde deres ankler ved hjælp af en overhånd greb. Deres partner vil derefter yde bistand ved hjælp af deres hænder til at udøve et nedadrettet tryk på indersiden af ​​begge knæ.

Når hver person udfører strækket, bør de holde positionen for en anden og så har deres partner stopper anvende pres på knæene. 10 gentagelser er et godt antal at bruge til sommerfugl strækninger. Da hver person bliver mere fleksibelt kan de ønsker at øge antallet af gentagelser, eller har deres partner forsøger at skubbe deres ydre ben hele vejen til gulvet.

2. Hamstring Stretch

Der er flere forskellige forstrækning strækninger, at et par kan udføre sammen. For enlige strækninger ben, vil én person udføre øvelsen på et tidspunkt, mens de andre assists. Den person, der udfører forstrækning strækning placerer en af ​​deres ankler på skulderen af ​​deres partner, der knæler på ét ben. Deres partner holder anklen med begge hænder, derefter langsomt står op for at strække forstrækning.

For at maksimere effektiviteten af ​​øvelsen, kan den person, der strækker læne sig frem og forsøge at røre tæerne i benet, de strække sig. Hver person skal forsøge at udføre 10 forstrækning strækninger med begge ben. Opretholdelse balance kan ofte være et problem under en forstrækning stretch, eftersom den person, der strækker tilskuerne på kun et ben ad gangen. Det er en god ide at bruge kanten af ​​et bord eller en stol at holde fast med den ene hånd, for at hjælpe med at forhindre et muligt tab af balance.

3. Sænk Back Stretch

Parret kan udføre en lænden strækning på samme tid. For at udføre strækningen, skal parret sidde på gulvet og vender mod hinanden. Hver person vil sprede deres ben ud til siden så langt som muligt med tæerne pegende opad. Til at begynde strækket, vil parret nødt til at nå på tværs af og holde hinanden i hånden, og så en person vil læne sig tilbage og træk forsigtigt deres partner mod dem.

For at skifte strækning, vil den person, der lænede sig tilbage derefter sidde op og lade deres partner til at trække dem frem. Tempoet i øvelsen skal være langsom, så parret kan strække uden at risikere skader. Hver person skal udføre mindst 10 strækninger, så deres nedre rygmuskler få en god træning.