3 Stræk Rutinemæssige Myter at ignorere

I løbet af denne tid af året mange mennesker søger at tilføje en øvelse rutine til deres livsstil, en ting, der er blevet kendt for at komme med øvelse er strække, men de fleste mennesker enten ikke strække eller de indarbejde det i deres rutiner på den forkerte måde. Her er nogle af de strækker rutinemæssige myter, du bør ignorere at modtage de resultater, du er på jagt efter.

Et af de største problemer, som folk har med stretching er ikke at vide, når de har brug for at indarbejde det i deres program for det at være effektiv. Følgende oplysninger skal give dig en stor oplysende fundament at bygge dine resultater ud af.

Myte # 1: Stræk før motion

Hvis du tænker tilbage hele vejen til folkeskolen, har du sandsynligvis have stødt på en gym lærer, der har bedt dig om at strække før motion. Dette er en forkert praksis, at mange mennesker tage del i.

Strækker før motion vil ikke øge din præstation i løbet af din træning; i virkeligheden, kan det gøre dig mere tilbøjelige til skade. I stedet for at strække før din træning, bør du indarbejde en varm-up af enten rask gang eller cykling. Dette får blodet cirkulerer gennem musklerne hurtigere og forlade dig på et mindre risiko for skader.

Myte # 2: køle ned, før du strækker

Mange mennesker tror, ​​at de har brug for at give deres krop til at køle ned og hvile efter deres træning før de omfatter strækning i deres rutine. Det er en almindelig misforståelse. Det bedste tidspunkt at strække musklerne, du lige har arbejdet direkte efter din træning. Musklerne er varm og reagere bedre på strækningen på dette tidspunkt, for ikke at nævne, at du er mindre tilbøjelige til at skade dig selv på dette tidspunkt. Din stretching rutine bør presse musklerne ud over ROM (vifte af bevægelse), hvor dine øvelser hvis udført.

Myte # 3: Du må ikke optage Strækker i din rutine som en standalone Motion

Strækker bør altid udføres efter din sidste træning; Det er ikke ment til at erstatte en øvelse heller ikke meningen, at der skal gennemføres i de forskellige sæt, som du stadig vil rive ned celler, før du placerer dem under stress af styrketræning. Dette vil til gengæld kunne åbne dig op til skader.

Som anført ovenfor i myten to, den bedste tid til at arbejde strækker sig ind i din rutine er efter din træning. Ved at gøre dette, dine muskler er stadig varm fra motion, og du kan ophøje stivhed, der er opstået på grund af dine gentagne øjeblikke. En anden grund til at indarbejde strækning som en enkeltstående øvelse efter din træning rutine er fordi når din strækning er gjort, vil du ikke være at placere dine muskler under mere stress, og dermed give dem den tid, de har brug for at genopbygge og reparere celler, hvor beskadiget under dit workout og stretch rutine.