3 Store Nail Art Idéer fra Berømtheder

Nail industrien aldrig ophører med at glæde os med nye nuancer, uventede kombinationer og specielle effekter. I dag er vi deler søm billeder, som er ideel til strand, kontor, og fester.

Beach stjerne

3 Store Nail Art Idéer fra Berømtheder

Manicurist: Kimmie Kyees
Celebrity klienter: Katy Perry, Rihanna, Kesha.

Kyees er sikker på, at marine-stil manicure vil straks tune dig til en bølge af afslapning og ferie stemning.

Sådan oprettes Beach Manicure?

Påfør en lys bund (beige passer bedst). 1/3 fra bunden af ​​neglen, anvende hvid neglelak i form af en bølge. Du må ikke forsøge alt for hårdt, ujævnheder blot tilføjer den ønskede effekt. Stepping tilbage lidt fra den hvide linie, tilføje et lag af blå flimrende neglelak, gentage den samme bølge effekt. Og endelig på selve spidsen af ​​neglen, anvende en mørk blå perle og strække ud en lille skygge, hvilket skaber en glidende overgang mellem farver.

Manicure for en aften ud

3 Store Nail Art Idéer fra Berømtheder

Manicurist: Stephanie Stone.
Celebrity klienter: Miley Cyrus, Demi Lovato, Kelly Clarkson.

Stephanie deler hendes manicure hemmeligheder: tidligere, for at skabe en funklende manicure, vi brugte glitter neglelak; nu vovede modetilbehør er på mode, så hun bruger folie til en spektakulær klippe-stil klub manicure.

Sådan oprettes Night Out Manicure?

Det er lettere at gøre, end det ser ud ved første: plukke bare en neglelak (det vil tjene som grundlag), og anvende den i to lag. Brug mørke farver for et mere prangende stil. Lys og lyse dem perfekt supplement flirtende pige kjoler, hvilket bringer et element af chic til billedet. Når neglelak er helt tør, kan du begynde at dekorere negle. Forbered folie formularer på forhånd. De kan være tynd eller tyk. Tykke dem ser godt i små buede elementer (strimmel, zigzag, stjerne). Tynd folie perfekt gælder på hele overfladen af ​​neglepladen. Ved hjælp af en tynd pensel, anvende lim på den forberedte folie formular og derefter lime det til neglen, stramt trykke med fingrene. Endelig anvende et fiksativ. Hvis det ønskes, kan man yderligere forskønne én eller to fingre med rhinestones ved hjælp af en topcoat neglelak som et klæbemiddel.

Optaget Lady Manicure

3 Store Nail Art Idéer fra Berømtheder

Manicurist: Tom Bachik.
Celebrity klienter: Jennifer Lopez, Zooey Deschanel, Anne Hathaway.

Bachik anbefaler at tilføje en krydret accent til manicure at lyse op en streng kontor dress code. Prøv at spille med pastel neglelakker, udsmykning flere fingre med beskedne rhinestones.

Sådan oprettes den Busy Lady Manicure?

Her er en interessant mulighed: anvende Greyt Forventninger skyggen af ​​Colour Riche Nail fra L'Oréal Paris på tommelfinger, de indeks og ring fingre. Påfør et lag mat neglelak i lodrette striber langs tommelfinger og diagonalt på ringfingeren. Påfør grå neglelak med en metallisk skær på den midterste finger og den lille finger; tegne to parallelle linjer på tommelfingeren. Endelig dekorere et par negle med rhinestones.