3 Seks Pack Ab myter, kan holde dig Fat (og hvordan du retter dem!)

Hvor mange gange har du brugt den sidste halvdel af din træning på den særlige ab maskine på gym eller laver utallige sit-ups kun at se nogen resultater? Du har gjort hver ab workout, du har hørt om, alle til ingen nytte og få, der nogensinde undvigende seks pack, som du har været der ønsker at vise i dit nye badetøj? Her er 3 "seks pack" myter, der kan holder dig tilbage.

Myte 1.Du har brug for at gøre en masse ab øvelser. Grunden til dette er en myte er, fordi du kan slippe af sted med at gøre relativt få ab øvelser og stadig se massive resultater. Mine abdominal øvelser ved de mest sidste 25 minutter (men de fleste varer omkring 15 minutter), og jeg ser enorme resultater.

Myte 2. Du er nødt til at gøre ab øvelser hver dag. Falsk. Abs behøver ikke at blive bearbejdet mere end nogen anden del af kroppen. Du behøver ikke gøre bryst og ryg øvelser hver dag gør du? Du behøver ikke gøre quad og hamstring øvelser hver dag gør du? Så skal du ikke gøre ab øvelser hver dag enten --- resulterer det i overtræning. Dine muskler (selv dit ABS) har brug for tid til at komme sig og vokse. Den mest Jeg træner mine abs er tre dage om ugen efter min styrke træning.

Myte 3. ab crunch er stadig den bedste ab øvelse. Grunden til dette er falsk er, fordi der er så mange andre øvelser derude, der kan gøre arbejdet! Jeg har gjort komplet AB træning, der ikke indeholder en enkelt stykket --- det hele foregår enten står eller sidder på en mat --- og det virker dine mavemuskler som en sindssyg.

For mere detaljeret information om at finde de skjulte Six Pack Abs, tjek min Gratis 65 siders rapport!

Bryan Akers er en Beachbody Coach og har nydt at arbejde på deltid med personer på alle fitness niveauer nå deres mål gennem en række at-home workout rutiner og programmer. For mere information skal du sørge for at tjekke hans hjemmeside og holde dig opdateret på sine seneste projekter.