3 sætninger Din mand vil gerne høre fra dig

Uanset hvor selvsikker og uafhængig vores mænd kan synes, nogle gange er de bare har brug for støtte og opmuntrende ord. Vi har valgt de øverste 3 ting din mand vil gerne høre fra dig.

3 sætninger Din mand vil gerne høre fra dig

1. "Jeg respekterer din beslutning"

Denne ukomplicerede udtryk er en direkte appel til hans indre hulemand, som konstant tvunget til at tage ansvarlige beslutninger, der vil afgøre hans fremtid og fremtiden for sine kære. Ladies brug for kærlighed, beskyttelse og sikkerhed, og mænd har brug for at nyde magt og respekt på grund af deres testosteron. Samtidig er kvinder ikke forpligtet til at acceptere alt - vi kan have vores egen mening, men prøv at respektere hans valg.

2. "Du ser godt ud i dag"

En mand ville aldrig indrømme, at han bekymrer sig om hans udseende, ligesom en kvinde gør. Tror du han går til gymnastik for at holde sund? Bestemt ikke!

3. "Jeg tror på dig"

En mand ofte mangler ord tillid og anerkendelse af, at hans kvinde er på hans side. Af den måde, eksperterne siger, at sådanne erklæringer skal gøres før eller efter sex - på det tidspunkt, hvor jeres kroppe er fyldt med oxytocin, det hormon af ømhed, og elsker ord lyder meget overbevisende.