3 Ryst Vægt øvelser for mænd

Den Shake Weight er en ny øvelse dille, der har været forankringen en anstændig mængde mediebevågenhed (både positiv og lidet flatterende), da den trådte i forgrunden i begyndelsen af ​​2010. Selv om det oprindeligt blev markedsført over for kvinder, der havde en fiksering med at ville tone og opbygge deres armmuskler har Shake Vægt siden blevet udvidet til nu også tage højde for mænd, der ønsker at opbygge deres overkrop og arme. Shake vægt er en håndvægt, der er blevet ændret. Det producerer en vibrerende effekt, der vil træne dine muskler. Det bruger dynamisk inerti at forbedre din muskel aktivitet med mere end 300 procent i forhold til traditionelle vægte.

1. To-Handed Shake

Dette er den mest grundlæggende brug af Shake Vægt for mænd. Det tager absolut ingen fantasi, og ingen andre end dig særligt udstyr, dine to hænder, og Shake Vægt. Fast plante begge dine fødder på jorden for god støtte, og derefter kraftigt hold Shake Vægt i dine hænder med den ene hånd lidt højere end den anden i midten af ​​Shake Vægt. Med en god mængde af kraft, begynder at ryste Shake Vægt i en hurtig-endnu-kontrolleret måde, der sikrer, at de gentagne bevægelser begynder at udøve dine arme og i sidste ende din overkrop også.

2. One-Handed Shake

Den ene hånd shake er en øvelse ved hjælp af Shake Weight der er et derivat af sin oprindelige, to-hånds metode. Denne gang, med blot én hånd indpakket fast omkring midten af ​​Shake Vægt, bøje albuen på sit skurk, så du vil lave en 90 graders vinkel med din arm. For at starte denne øvelse, begynder ved først forsigtigt ryste Shake Vægt i hånden og derefter opbygge hastighed. Hvad du ønsker at være i stand til at gøre, er i sidste ende opbygge så meget dynamisk inerti, der hele armen (især din bicep) føler brænde fra din hurtige, back-og-tilbage bevægelser fra at ryste denne håndvægt. Den store ting om hurtigt at ryste Shake Weight er, at du får også at opbygge din overkrop ved at styrke din kerne.

3. To Handed Bag-chef Shake

Dette er den Shake Weight øvelse for mænd, som du ønsker at prøve, hvis du allerede er fortrolig med håndtering af Shake Vægt i dine hænder fra de to første øvelser. En mere avanceret øvelse, de to-hånds bag-the-head shake involverer du bare fat i Shake Vægt kraftigt i begge hænder, som du udvide begge dine arme, så du bliver hængende bag hovedet Shake Vægt. Med tillid og stabile bevægelser, begynder at ryste din ændrede håndvægt, så du virkelig føler brænde fra den virkning, dette har, især på din kerne muskler, der er i nederste del af ryggen og mavemuskler. Øvelsen er designet til firma og tone dine muskler og med hyppig brug, vil du begynde at se resultater.