3 Risiko for fastende til vægttab

Flere og flere mennesker bliver diagnosticeret som overvægtige, og med så meget modstridende oplysninger på markedet i øjeblikket, er det ingen overraskelse, at nogle mennesker tror, ​​at fasten er en fantastisk måde at tabe sig hurtigt. I denne artikel beskrives sandheden bag faste, og forklarer, hvorfor det ikke kan være for det bedste, trods alt.

1. lavt blodsukker

En af de mere alvorlige risici forbundet med fastende til vægttab involverer lavt blodsukker. Alle fødevarer indeholder en vis mængde af sukker; Derfor, når du spiser mad, er dette sukker fordøjes og til sidst kommer ind i blodbanen, hvor det er med til at give dig energi. Typisk er fødevarer, der indeholder store mængder af fiber, såsom frugt, grøntsager og fuldkorn forfremmet til folk, der har haft problemer med deres blodsukker i fortiden på grund af det faktum, at disse fødevarer forårsage en gradvis stigning i blodsukkeret, og en tilsvarende fald som sukkeret til sidst udskilles af kroppen. Derimod fødevarer, der er højt indhold af sukker eller simple kulhydrater, indebærer typisk en hurtig spike og efterfølgende fald i blodsukkeret, og derfor kan være ekstremt farligt.

Når fastende, får du ikke nogen sukker i din blodbanen, og derfor vil du ikke have den nødvendige energi til at gøre det gennem dine daglige opgaver. Dette kan ikke kun få dig til at føle dig svimmel, uklar og kvalme, men i ekstreme tilfælde kan også resultere i bevidstløshed og endda risiko for koma.

2. Altered metabolisk tilstand

Ud over de umiddelbare risici forbundet med fastende til vægttab, kan det også forårsage alvorlige langsigtede virkninger. Ofte folk hurtige til vægttab i et forsøg på at tabe en masse vægt hurtigt. Desværre, mens det kan arbejde på kort sigt kan det have dramatiske langsigtede virkninger. Deres stofskifte er den del af din krop, der fordøjer mad - og for at holde fungerer korrekt, det har brug for mad til at fordøje. Når folk spiser meget få måltider eller hurtigt helt, deres stofskifte begynder at bremse. Hvis dette gøres for ofte eller for længe af gangen, kan det resultere i en signifikant langsommere metabolisme. Dette vil gøre det vanskeligere at opretholde vægttab, når du begynder at indføre fødevarer tilbage i din kost. Selv om der nu er mad i maven for dit stofskifte til at fordøje, når den bremser, er det meget svært at få den tilbage op til sin oprindelige tempo.

3. Mangelfuld indtag af næringsstoffer

Endelig er et af de mest alvorlige risici forbundet med fastende for vægttab er risikoen for mangel på næringsstoffer. Kroppen har brug for et bredt udvalg af vitaminer, mineraler og antioxidanter for at fungere korrekt, og forhindre udviklingen af ​​sygdomme. Ved at begrænse bestemte fødevarer, du risikerer alvorligt malnourishing dig selv, som kan være yderst farligt for dit helbred.