3 ringe indvirkning øvelser for kroniske smerter syge

Er du en af ​​de mange mennesker over hele landet, der lider af kroniske smerter? Føler du dig frustreret og stresset, fordi du føler dit liv er nu begrænset på grund af din tilstand? Ønsker du at være i den bedste fysiske form, du kan være på trods af din kroniske smerter? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så ville du være glad for at vide, at der er nogle skånsomme øvelser, som du kan gøre for at hjælpe dig med at administrere din kroniske smerter.

3 ringe indvirkning øvelser for kroniske smerter syge

Borte er de dage, hvor du var bange for at gøre eventuelle fysiske aktiviteter, der kunne udløse din kroniske smerter. Faktisk er eksperter siger nu, at mangel på motion kan faktisk være mere skadelig for kroniske smerter syge. Dette skyldes, at når man er fysisk inaktive, vil selv de mindste fysiske aktiviteter efterhånden blevet en udfordring, som op ad trapperne eller løfte ting. Her er nogle øvelse idéer, som du kan prøve at gøre din kroniske smerter mere overskueligt og forbedre din generelle sundhed og liv.

1. Yoga

Yoga er en blid motion, som du kan prøve, selvom du lider af kroniske smerter. Fordi yoga stillinger indebærer en masse stretching, det giver dig mulighed for at forbedre din fleksibilitet over tid. Yoga styrker også dine muskler, så du kan opbygge din udholdenhed for mere anstrengende aktiviteter. Yoga involverer også meditationsteknikker og dyb vejrtrækning praksis, som mange har vist sig at være nyttige, når det kommer til at styre deres smerte.

Hvis dette er din første gang at prøve yoga, kan det være en god idé at tilmelde sig en nybegynder klasse, så du kan lære de grundlæggende først. Snart vil du være i stand til at gøre de yogaøvelser ved dig selv. Ved tilmelding, skal du sørge for at lade instruktøren vide, at du lider af kroniske smerter, så stillingerne kan tilpasses til din tilstand efter behov.

2. Gåture

En masse mennesker undervurderer fordelene ved at gå, men faktum er, det er en af ​​de bedste øvelser, du kan gøre, uanset om du lider af kroniske smerter eller ej. Det faktum, at det er en lav-effekt øvelse gør det til en endnu bedre valg for kroniske smerter syge. Invester i et par gode travesko, der vil være i stand til at give dig tilstrækkelig støtte. Start små ved at gå et par blokke i dit nabolag, derefter gradvist øge afstanden som din build din styrke. Walking behøver ikke at være anstrengende. Faktisk kan du endda bruge det som en tid til at slappe af ved at lytte til din yndlingsmusik, mens du går. Bedre endnu, invitere en ven til at være din walking kammerat så de to af jer kan fange op og snakke imens blid motion.

3. Cykling

Ligesom vandring, cykling er en skånsomme hjerte-kar-øvelse, du kan gøre for at hjælpe med at styre din kroniske smerter. Ligesom i gå, er det bedre at starte små, især hvis du har været ude af træning i lang tid. Som din udholdenhed forbedres, kan du også øge den tid og distance på dine cykelture. Sørg for at bære en hjelm og andet sikkerhedsudstyr.