3 Pumpkin Powerhouse Opskrifter

Jeg elsker græskar.

Hver oktober foodies rundt omkring på nettet gå lidt græskar skør, udstationering opskrift efter opskrift og integrere det i alle mulige måltid. Jeg har ufortrødent haft tre dåser af Libby har hamstret siden sidste forår i tilfælde jeg fik en spontan trang. Generelt dog, jeg har fået min fyld med den tid, vejret bliver varmere og jeg kan normalt klare ventetiden indtil efteråret ruller rundt igen.

Heldigvis, græskar er utroligt sundt. Du kan altid købe en hel græskar og bage det, men jeg finder det langt nemmere at købe i dåser. Du skal bare være sikker på at købe den 100% ren græskar i modsætning til den "Pumpkin Pie Mix", der har tilsat sukker. 100% Pure Pumpkin er blot græskar, der er blevet kogt og pureret, og har kun 80 kalorier pr kop.

3 Pumpkin Powerhouse Opskrifter

Græskar er et komplekst kulhydrat, der kan hjælpe med at kontrollere blodsukkeret. Det har omkring 380 procent af vores daglige behov for vitamin A i form af beta-caroten, som hjælper med at forhindre celleskader og er fantastisk til øjet sundhed. Pumpkin har også C-vitamin for at hjælpe vokse og reparation af væv, jern for udviklingen af ​​røde blodlegemer, og kalium for at undgå muskelsmerter og træthed.

Græskar temmelig meget sten, og det er bestemt ikke kun for pie på Thanksgiving. Jeg finder det er lettest at indarbejde i min morgenmad. Her er nogle af mine yndlingsopskrifter:

Pumpkin Yoghurt

Kombiner en container af almindelig græsk yoghurt med to spiseskefulde dåse græskar, ½ tsk vanille ekstrakt, en teskefuld græskar pie krydderi, og en smule sødestof som honning, stevia, eller ahornsirup. Jeg bruger et par dråber NuNaturals vanille stevia. Top med æbler, bananer, Chia frø, havre, granola, mandel smør ... mulighederne er uendelige!

3 Pumpkin Powerhouse Opskrifter

Pumpkin Havre

Forbered en portion havregryn, som du normalt ville gøre på stovetop eller i mikrobølgeovnen, og tilsæt 1/3 kop dåse græskar, når det er næsten færdig madlavning. Tilføj ½ teskefuld vanille ekstrakt, en teskefuld pumpkin pie krydderi, og lidt sødemiddel som honning, stevia, eller ahornsirup. Dette er især lækker med smeltet mandel smør og nogle crunchy granola på toppen.

Pumpkin Pie Smoothie

Kombiner en kop mælk (alt efter hvad type, du foretrækker), ½ kop dåse græskar, ½ scoop vanille protein pulver, og ½ frossen banan i en blender. Tilsæt en teskefuld græskar pie krydderi, et stænk af vanille ekstrakt, og en lille smule af stevia, honning eller ahornsirup. Blend og tilsæt is indtil den ønskede konsistens er opnået.