3 øvelser for kvinder med Shake Vægt

Den Shake Weight er en af ​​de nyeste øvelse diller at ramme scenen for nylig. Den Shake Weight er hovedsagelig en modificeret håndvægt, der producerer en effekt involverer vibration. Din arm muskler få en træning som et resultat af denne vibration. Vejer omkring 2,5 pounds, Shake Vægt for kvinder anvender en nyligt opfundet teknologi ved navn dynamisk inerti. Producenterne lover, at kvinder vil se resultater ved at bruge vægt for blot seks minutter om dagen. Den Shake Weight bruger en vibration plade-teknologi, som er en form for vibration, der gør dine muskler både slappe af og derefter trække på satserne for flere gange i sekundet. Denne øgede hurtighed af vibrationen er meningen at forbedre virkningen af ​​din træning. Her er 3 øvelser for kvinder med Shake Vægt.

1. Arm Gynger

Selv om dette skulle være en avanceret øvelse, som du kan bruge med din helt nye Shake Vægt, Arm Gynger er meget ligetil at lære. Alt du skal gøre er at stå i en lunge position med den ene fod foran og den anden bagved. Pas på, at din forreste ben er bøjet, og at dine hæle er på jorden. Tag din højre arm og svinges opad, mens du holder Shake Vægt. Fortsæt med at svinge din højre arm op, indtil du føler, at det nå sin grænse i din skulderleddet. Afslut bevægelse ved at bringe din arm ned igen. Sørg for god vejrtrækning ved at tage sig at trække vejret under opsvinget og puste ud på den nedadgående bevægelse af armen. Du kan også øge hastigheden på dine gynger til en ekstra udfordring.

2. Fuld Arm cirkler

Denne øvelse kræver, at du står i samme lunge position som med armen svinger, men nu er dit mål er at gøre tilbagestående cirkler med armene, som du holde på Shake Vægt. Ligesom med armen svinger, når du laver Full Arm cirkler, skal du indånder hver gang din arm går op og puste ud, når det kommer ned igen. Du bør øge hastigheden på din bevægelse, indtil du begynder at føle en vis prikken i fingerspidserne. På dette tidspunkt, skal din hånd være meget rød som det er nu fuld af blod. Øget blodgennemstrømning er til gavn for cirkulation årsager og øget blodgennemstrømning medfører også et næringsstoffer til din hånd. Efter flere gentagelser af denne øvelse, bør du sætte Shake Vægt ned og holde din hånd over hovedet og ryst den for at gøre blodet løber ned igen.

3. Almindelig brug

Mens de ovennævnte øvelser med Shake Vægt var mere avanceret, fordi de indarbejdet yderligere bevægelser i brugen af ​​en Shake Vægt, kan du altid falde tilbage på den mest grundlæggende måde at bruge Shake Vægt. Du skal blot tage fat i Shake Vægt fast og stærkt i mellem begge dine hænder, og derefter starte hurtigt ryste Shake Weight at få blodet flyder til dine hænder og arme. Denne tilstrømning af blod resulterer i anlæggelse af næringsstoffer til dine muskler, samtidig med at fjerne urenheder.