3 nemme øvelser du kan gøre omkring House

Tyve til 30 minutter dagligt af nemme øvelser derhjemme kan være nok for en simpel fitness-program. Arbejde ud behøver ikke at betyde at bruge timer og timer på gym. Hvis det er for meget af en besvær at træde ud af huset for at pumpe op dit system, hvorfor så ikke lave nogle øvelser, der kan gøres omkring dit hus? Motion virker, når du får din puls op, når du tager på en sund dosis af ilt, og når du strække de muskler og stramme op på disse knogler. Når du opfylder disse kriterier, vil din krop reagere naturligt - du brænde fedt i stedet for at gemme dem, og du kommer ud sund og rask.

1. Gåture

Walking er den nemmeste og mest naturlige form for motion. Det er lav effekt, men yderst effektiv. Gåture til fitness er en kontinuerlig aktivitet med gentagne bevægelser, der vil målrette visse dele af kroppen. Derfor er det altid bedst at varme op eller strække før rammer fortovet og afkøling efter. Det er som revving en maskine før lade det tage den tunge last.

Gåture kan altid gøres derhjemme, men det er bedre, hvis du har en stor gård, der cirkler dit hus, hvor du kan gå rundt. Under alle omstændigheder kan gå også gøres udendørs. En af glæderne ved walking er at være i stand til at udforske, især hvis der er natur langs ruten. Desuden kunne monotoni afskrække dig fra at opretholde en regelmæssig fitness aktivitet. Du kan starte omkring blokken langsomt derefter øge det til et rask tempo, indtil du har gået i mindst 20 minutter. På det tidspunkt, ville du have brudt ud i sved, og din puls er forhøjet. Du vil vide, din krop klarer sig godt, hvis du ikke gisper efter vejret.

2. Jogging

Vil du have noget lidt mere fysisk? Prøv at jogging på plads, hvilket er godt, fordi du ikke engang at komme ud af dit hus. Du kan også gøre det rundt i huset, der gør brug af trapper, hvis der er nogen. Husk, at jo højere op du går, jo bedre for dit hjerte. Det kan også hjælpe dig med at tone din abs, rette din kropsholdning og opbygge de benmusklerne. Du vil måske jogge op flere flyvninger på trapper til dit daglige motion regime. Hvis du kun sigter i 20 minutter, kan du allerede brænde 340 kalorier gennem denne aktivitet.

Som at gå, er bedre jogging udendørs. Det fungerer også som en meditativ aktivitet, når du finder din rytme, så det forbedrer dit velbefindende. Husk, at du skal varme op og køle ned.

3. sprællemand

Hvis du virkelig er en indendørs person, selv fire sæt af 15 gentagelser hver af sprællemænd er gode nok som daglig motion. Du kan begynde med dybe-åndedrætsøvelser, så strækker før du tager ud med hoppe. Forslaget lægger en masse stress på dine knæ, ankler og fødder, men når det gøres korrekt, vil din puls stige gradvist og give dit hjerte en god, omend rask træning.