3 mest almindelige sygdomme af arbejdsløse

Gallup Research Center præsenterede resultaterne af undersøgelserne af de amerikanske beboere, der ikke har fast indtægt. Da det viste sig, jo længere respondenterne forsøgt at finde et job, jo mere det påvirkede deres helbred og vægt.

3 mest almindelige sygdomme af arbejdsløse

Mangel på job provokerer fedme, amerikanske eksperter siger. Ifølge statistikker, at andelen af ​​overvægtige mennesker blandt dem, der mistede deres stabil indkomst for nylig (inden for en måned) var kun 22,8%, men gruppen af ​​"erfarne" arbejdsløse viste en 1,5 gange højere resultat.

Den anden mest almindelige sygdom af arbejdsløse amerikanere er hypertension. Som i tilfældet med fedme, dem, der ikke kunne finde et job i mere end 12 måneder har lidt af forhøjet blodtryk oftere.

Blodprøver viste, at kolesterol i blodet af de arbejdsløse var næsten to gange større end den, deres ansatte jævnaldrende. Således er de mere tilbøjelige til at hjerte-kar-sygdomme, forskerne note.

Eksperter siger, at personale officerer er tilbageholdende med at acceptere folk med synlige helbredsproblemer.

Af frygt de stigende udgifter til sygesikring, er overvægtige jobsøgende nægtet selv før interviewet. Det er en ond cirkel, som er næsten umuligt at bryde.

For reference:
Ifølge Gallup International, 27,7% af den voksne befolkning i USA lider af fedme.