3 måder at undgå overtræning

Overtræning kan gøre alvorlig skade på din krop. For startere, er du sætte dig selv i en større risiko for skader. Ved at arbejde de samme muskelgrupper igen og igen uden at lade din krop til at hvile, kan du forårsage muskel tårer, trækker eller endnu værre. Her er tre måder at undgå overtræning:

1. Få den rette mængde Rest

Generelt for hver to dage i træk, som du arbejder ud, bør du give din krop en dag at hvile og komme sig. Når du arbejder ud, er der en række muskler i din krop, der skal stamme og kæmper. Dette kan resultere i ømhed, når du først begynder at arbejde ud. Men som du arbejder ud oftere, kan du ikke det var ømhed. Som et resultat, kan du ikke tro, at du har brug for at fortsætte hvile. Men for at undgå overtræning, så prøv og hvile din krop mindst flere gange hver uge.

2. Tag en Langvarig pause fra træning

Hvis du fortsætter med at skubbe din krop dag efter dag og uge efter uge, kan du opleve, at det har flere problemer inddrive når du bare tage en dag eller to fra. Som et resultat, din krop er aldrig helt klar til din næste træning. I stedet for at skubbe dig selv for hårdt, kan du forhindre overtræning ved at afsætte en række dage for at give din krop til at komme sig helt. Omkring otte til ti dages hvile og nyttiggørelse bør gøre underværker, når det kommer til at forebygge overtræning.

3. Tænd op din træning

Mange gange, kan du falde ind i en skure, når det kommer til at arbejde ud. Du kan ramme gym hverdag og gøre det samme 09:55 øvelser, fordi det er mere bekvemt derefter prøve noget andet. Men hvis du fortsætter med at gøre det samme træning hele tiden, er du ikke kommer til at få den bedst mulige træning. For at undgå overtræning, forsøge at indarbejde forskellige træningsprogrammer i din rutine. For eksempel, hvis du kører hver dag, og du har bemærket, at dine ben er konstant øm, prøv svømning, cykling eller anden aktivitet, der ikke lagt så meget vægt på dine ben. Hvis du løfter vægte hver dag, så prøv styrketræning eller en kickboxing klasse. Dette bør ikke erstatte hvile, men det er en god måde at holde din træning frisk.

Arbejde ud kan være godt for din krop. Men ligesom næsten alt andet, for meget kan faktisk være en dårlig ting. Du kan forhindre overtræning ved at holde ovenstående tip i tankerne, når du træner. Det kan forhindre dig i at arbejde din krop for hårdt og hjælpe dig med at holde i god form.