3 grunde til at undgå at spise Late

Med stigninger i fedme i stigning, er vi begyndt at høre mere og mere om betydningen af ​​at undgå at spise sent om aftenen. Spise sent på aftenen er ofte skylden for fedme, selvom det også kan bidrage til udsving i din søvn cyklus og ændringer i antallet af gange, du har brug for at bruge badeværelset i løbet af natten. Hvis du skal spise sent, vælge fødevarer, der er passende, som dem lav i kalorier og rig på fuldkorn. Her er tre grunde til at undgå at spise sent.

1. Vægtøgning

En af de vigtigste grunde til, at du bør undgå at spise sent om natten skyldes den mulige risiko for vægtøgning tilknyttet denne vane. Mens mange mennesker er klar over, at spise sent kan bidrage til vægtøgning, er de ikke altid klar over, hvordan det kan ske. Stigninger i din kropsvægt i løbet af denne periode skyldes primært ved ændringer i den hastighed, hvormed dit stofskifte funktioner under sovende versus vågne timer. Når du spiser i løbet af dagen, du er relativt aktiv, og dit stofskifte fungerer hurtigt. I modsætning hertil under søvn, har dit stofskifte bremset en hel-og på grund af dette, de fødevarer, du for nylig har spist vil blive metaboliseret og fordøjes i et meget langsommere tempo. Dette bidrager til stigninger i legemsvægt og mulig fedme. Mennesker, der forsøger at tabe sig, bør undgå at spise mindst to timer, før de går i seng. Hvis du skal have noget at snack på i aften, overveje at vælge frugt, grøntsager eller andre produkter, der er lavt indhold af fedt og kalorier.

2. Udsving i søvn cyklus

En anden vigtig grund til, at du måske ønsker at undgå at spise sent skyldes den effekt det kan have på din søvn cyklus. Forskning har vist, at fordøjelsesprocessen kan have alvorlige konsekvenser for din søvn cyklus, få dig til at vågne op oftere, og har sværere ved at falde i søvn i første omgang. En af de værste fødevarer, du kan spise, hvis du har en hård tid at falde i søvn om natten er sukkerholdige fødevarer såsom cookies og andre bagt varer. I modsætning hertil kan kamille te eller varm mælk faktisk hjælpe dig falde i søvn om natten.

3. øget vandladning og udskillelse Needs

En sidste grund til, at du måske ønsker at undgå at spise sent om aftenen, er, at dette kan øge antallet af gange, som du har brug for at komme op at bruge offentligt toilet i løbet af natten. Spise sent på aftenen vil resultere i fødevarer bliver fordøjet i løbet af din sovende timer-og på grund af dette, kan det være nødvendigt at vågne op for at fjerne affaldsstoffer. Hvis du er virkelig sultne sent på aftenen, overveje at spise fødevarer med store mængder af fiber, såsom fuldkorn. Disse produkter tage lang tid at fordøje, og behøver ikke at blive udskilt i mindst otte timer.