3 grunde du skal spise Brussel Sprouts

Brussel spirer er en kultiveret flok vilde kål, der er udvalgt for deres grønne og små grønne knopper, grønne knopper, der almindeligvis bare ligner minihovedkål. Brussel spirer er en lang storied grøntsager, fordi deres forgængere har været kendt siden det antikke Rom, hvor de allerede blev dyrket på det tidspunkt. Ikke overraskende, begyndte den moderne udgave af Brussel spirer, da de er kendt i dag for at blive dyrket i Belgien, engang i det 13. århundrede.

Selvom du måske ikke nyde denne grøntsag smag-wise, er det vigtigt, at du spiser mere Brussel spirer i din kost. Her er en kommende liste over de tre grunde, du bør spise Brussel spirer.

1. Sulforaphane

Hvis du er bekymret for at få kræft eller blot optaget af afværge det ud, vil du ønsker at lære alt, hvad du kan om sulforaphane. Det er et kemikalie, der menes at indeholde anti-cancer egenskaber, og det er tænkt på grund af forskning og undersøgelser etablere en forbindelse mellem denne kemiske og anti-cancer egenskaber. Interessant, Brussel spirer er ikke den eneste grøntsag, der menes at funktionen denne fantastiske kemikalie; andre kål som broccoli har egenskaber, der udviser sulforaphane også.

Hvis du vil have dine Brussel spirer til indslag høje niveauer af dette kemikalie, være sikker på ikke at koge dem. I stedet gør damp, røre-fy eller mikrobølge dine Brussel spirer, da disse tilberedningsmetoder ikke forårsage et stort tab af anti-cancer effekt af sulforaphane.

2. Natrium og fedtindholdet

En anden grund, du burde spise Brussel rosenkål er blot, at de er sunde for dig i forhold til natrium og fedtindholdet, som både er ganske lav. For en servering, der består af 3,5 ounce, Brussel spirer omfatte kun en ubetydelig 0,3 gram fedt og en rimelig god 25 mg natrium. At have en lav natrium og fedtindhold betyder, at spise Brussel spirer bliver hjerte med børn, blandt andre ting. Lavt fedtindhold betyder meget lavere risiko for fedt akkumulere omkring dine arterier og forårsager dig hjerteproblemer. Da natrium også har været forbundet med sygelige sygdomme som forhøjet blodtryk, hjerte-kar-problemer, og ødem, der har et lavt indhold af natrium i Brussel spirer er betryggende.

3. god kilde til C-vitamin

En vigtig næringsstof for folk i alle aldre, C-vitamin fungerer også som en antioxidant, fordi det hjælper din krop til at bekæmpe off oxidativt stress. C-vitamin er også en potent fighter mod almindelig forkølelse; men det kan ikke være, hvad du eller de fleste mennesker tror. Vitamin C er sandsynligvis blevet udsmykket som et vitamin, der faktisk reducerer sværhedsgraden af ​​almindelig forkølelse. I virkeligheden blot det bidrager til at sænke dine chancer for at pådrage en almindelig forkølelse.