3 grunde du skal skifte din træning rutine hver måned

Din træning rutine er en meget væsentlig del af dit helbred, især hvis du sætter pris på at holde vægten ned og opholder pasform. Skifte træningsrutiner alle så ofte er noget, som mange mennesker gør (eller i det mindste overveje at gøre), simpelthen på grund af den tro, at det er vigtigt at bidrage til at beskytte folk mod skader. Det skal også understreges, at dette er mere tro snarere end hård videnskab, da der ikke er nogen aktuel forskning for at støtte denne tro. Nogle mennesker mener også, at skifte din træning hver måned kan stoppe dig fra at ramme et bestemt plateau, hvor motion vil ophøre med at være effektiv. Dette er ikke sandt overhovedet, da atleter som marathon løbere engagere kun i den samme form af uddannelse (kører) konsekvent, men de er altid at forbedre deres udholdenhed. Her er tre grunde til, at du skal skifte din rutine hver måned

3 grunde du skal skifte din træning rutine hver måned

1. Guard mod skader

Mens beskytte mod skader er ikke 100 procent understøttes af egentlige forskning, sund fornuft stadig dikterer, at skifte din træning rutine hver måned eller deromkring, kan føre til en reduceret chance for at skade dig selv. For eksempel, hvis du træner flere gange på en sådan måde, at du kører snesevis af miles per uge, du kunne meget vel skade dig selv, fordi du bare laver det for store mængder. Så i dette tilfælde, skifte din træning rutine til noget, der ikke vil være så befordrende for at blive overdone, som at gå eller øvelser med en BOSU bold, vil hjælpe dig med at forebygge skader. Bevogtning mod skader også kommer ned til at kende dine egne grænser og lytte til, hvad din krop fortæller dig, så meget som at skifte omkring dine træningsrutiner.

2. Hold dig selv fra at kede

Denne årsag kan lyde som pedantiske, men hvis du tænker grundigt over det, gør det så mening i verden. Denne grund vedrører menneskelig psykologi, som folk, der er mere interesseret i en given aktivitet blot udføre bedre og med mere begejstring på det. Det gælder din træning rutine, fordi hvis du mister interessen for det samme, ensformige rutine, vil du føle mindre tilskyndet til at arbejde ud. Dette vil naturligvis føre til dårligere helbred, så for at sikre sig mod denne kædereaktion af følelse mindre begejstret om at arbejde ud, bare skifte din træning rutine hver måned. Hvis du er bekymret for at skulle altid lære noget nyt, og derefter skifte til nemme aktiviteter som cykling.

3. Øg Challenge

Den sidste grund til at skifte din rutine hver måned er at holde presser dig selv til nye højder af udfordringer. Efter omkring en måned, vil du blive helt tilpasses til, hvad træning du laver. Du vil have lært det grundlæggende, som sætter scenen perfekt for at øge udfordringen faktor, da din krop så vil være mere indstillet på at lære og afprøve nye bevægelser i øvelserne. Skift din rutine kan også blive set på som bare udvikler sig til forskellige stadier af den samme øvelse.