3 grunde du bør undgå kaloriefattige begrænsning

Mens kaloriefattige begrænsning har vist nogle positive sundhedsmæssige fordele som en formindskelse af kardiovaskulære problemer, der er mange flere sundhedsmæssige risici forbundet med det. Kaloriefattige begrænsning bør undgås på grund af sundhedsmæssige betænkeligheder. Der er igangværende forskning om fordele og risici ved kaloriefattige begrænsning, så et mere fyldestgørende billede vil dukke op i fremtiden. Kaloriefattige begrænsning er ikke en kost plan i sig selv. Det er faktisk en funktion af flere kosten regimer såsom Okinawa Diet og CRON kost.

3 grunde du bør undgå kaloriefattige begrænsning

1. Dødelighed Risiko

Den første grund, du bør undgå kaloriefattige begrænsning skyldes den øgede risiko dødelighed. En af de måder, at risikoen dødelighed øges, er af dig at blive undervægtig gennem kaloriefattige begrænsning. Dette opnås ved at forbruge meget færre kalorier end hvad en krop kræver at sundt opretholde sig selv. En undersøgelse har vist, at nogle mennesker med en særlig lav body mass index (BMI) på mindre end 18 øge risikoen for dødelighed ved at begrænse kalorier. Denne risiko ses især blandt kvinder og om sygdomme, som er forårsaget af ikke-kræft og ikke-kardiovaskulære kilder. At være på en diæt, der involverer kaloriefattige begrænsning gør denne lavere BMI meget muligt.

2. Sult

Selvom en ekstrem konsekvens af kaloriefattige begrænsning, sult er en anden grund, bør du undgå det. For at resultere i faktiske sult, mængden af ​​kaloriefattige begrænsning skal være ganske alvorlig allerede. Den eneste måde at balancere sult af et alvorligt kalorieindhold reduktion ved opbremsning af stofskiftet ved en anden måde. Der er en endnu højere risiko, hvis sult kombineres med en spiseforstyrrelse. Din krop kan begynde at brænde sin egen magert væv, der findes i collagen og muskel, hvis en spiseforstyrrelse ledsager sult fra kaloriefattige begrænsning. I en sådan situation, vil din krop nødt til at begynde at bruge sine fedtreserver, igen øger sandsynligheden for sult. En problematisk konsekvens af dette vil være muskelsvind, der segues i reduceret livskvalitet. Kaloriefattige begrænsning behøver ikke at være alvorlig for det potentielt føre til sult. Hvis personen praktiserende selv moderat kaloriefattige begrænsning har minimal kropsfedt, kan selv moderat kaloriefattige begrænsning være sårende.

3. Binge Eating

En anden grund til at undgå kaloriefattige begrænsning har at gøre med binge spise. Dette er kun en potentiel prøvelser i folk, der allerede udholde en binge-spiseforstyrrelse. Hvis en person med en binge-spiseforstyrrelse forsøger kaloriefattige begrænsning at tabe sig, kan resultatet være en udfældning af en alvorlig episode af binge spise. Binge spise er defineret som væsentlige en spiseforstyrrelse, hvor du forkæle dig selv med episoder af ukontrollabel spise.