3 Great måder at kickstarte dit træningsprogram

Ikke alle af os nyde jogging og gå til gymnastik, men vi ved, at motion er godt for vores krop og inaktivitet kan føre til fedme. Men hvad sker der, når vi ikke kan finde den form for motion, som vi nyder og elsker at gøre? Det er det dilemma, der rammer mange af os. De sædvanlige udøve såsom cykling, løb, besøger gymnastiksalen og svømning kan ikke appellere til en masse individer længere, og mange ender ikke gør noget for at være fysisk fit.

3 Great måder at kickstarte dit træningsprogram

Selv om mange mennesker sat udøver på toppen af ​​deres nytårsforsæt liste, mange mennesker stadig ikke opfylder disse årlige løfter. Så hvad er nogle af de unikke måder for dig at starte en øvelse program?

1. Fægtning: The Ultimate Mind and Body Workout

Hvis du er på udkig efter en øvelse program, der motiverer din hjerne og træner dine muskler på nogen anden måde, så hegn er en god træning rutine, som du kan prøve. Fægtning er udstyret med en blanding af balance, strategi, præcision og udholdenhed. Fægtning er også et spil værd skakspillere og sportsfolk ens. Ligesom enhver aerob øvelse, hegn hjælper med at forbrænde kalorier, som hjælper deltagerne opretholde deres idealvægt og kaste ud nogle pounds. Fægtning mindsker også stress, styrker hjertet og lunge muskler, øger immunforsvaret og øger din udholdenhed. Spillets komplekse fysiske manøvrer hjælpe dig med at udvikle og forbedre muskuløs fleksibilitet, koordination og styrke.

2. Exergaming: Under Fitness til det næste niveau

Virtuelle spil er blevet super populære i disse dage og er helt sikkert noget, som mange voksne er begyndt at blive involveret så godt. Exergaming vender rundt børnenes og voksnes aversion mod fysisk aktivitet. Dette moderne innovation integrerer teknologi med fysisk træning. Nintendos Wii Fit og Wii Sports er begyndt at tage exergaming til det næste niveau. Konceptet er begyndt at få opmærksomhed fra offentligheden i dag, og er en god forret for mange sofa kartofler ud der, fordi det er sjovt og let tilgængelig. Børn og selv voksne kan nu spille golf, bowling, baseball, tennis, og boksning lige fra deres eget hjem. Wii Fit giver familier til at nyde spil, accent balance, yoga, styrketræning og aerobic. Exergaming ikke kun fremmer fysisk aktivitet og et godt helbred for mange, men er også en stor form for underholdning, der binder familiemedlemmer sammen i enhed.

3. Udforsk skønheden i naturen og motion på samme tid

Hoppe starte dit træningsprogram med vandreture i naturen og vandreture på forskellige terræner og landskaber. Prøv at udforske naturreservater, parker og camping områder, at funktionen sikker og bekvem stier. Du kan også planlægge en sommerfugl, fugl og wildflower watching. Invester i et godt sæt kikkert og felt guide til hovedet ud for en god søgning! Gå rafting, slanger, kajak, kano eller måske sne skiløb. Inviter naturelskere og eventyr entusiaster derude til at slutte sig til dig i disse aktiviteter.