3 Fun Forberedelse Teknikker til Tasty og sund Chicken

Lære nye forberedelse teknikker til madlavning kylling på en sund måde, kan åbne op for en helt ny måde at lave mad i dit køkken. De fleste mennesker befinder sig gentage den samme halv snes opskrifter igen og igen, men det kan få temmelig kedeligt efter et stykke tid. Hovedparten af ​​sunde kylling opskrifter indarbejde udbenet uden skind kyllingebryster, men mulighederne er uendelige, når det kommer til forberedelse ideer. For at sætte nogle sort i din menuplaner, overveje at bruge disse teknikker til velsmagende og sunde kylling.

1. Slow Cooking

Dette er en af ​​præparatet teknikker, der kan gøres på flere måder. Du kan altid bare koge kyllingebryster, indtil de er møre og grundigt kogt, og derefter tilføje kylling til måltider ligesom stege eller gryderetter røre. Tilføjelse kylling til gryderetter, supper og chili er alle metoder til langsom tilberedning så godt.

For noget lidt mere flavorful, overveje langsom madlavning kyllingen med et sortiment af friske grøntsager og bouillon. Simre kylling og veggies i mindst fem timer i en crock pot; tilføje to spiseskefulde mel til gryden og lad det koge, indtil det tykner. Serveres det over brune ris for en påfyldning, velsmagende måltid når som helst på dagen. Madrester kan fryses til senere brug, hvilket gør dette til en perfekt frokost løsning for travle mennesker.

2. bagende

Du kan oprette en smuk brun skorpe på kyllingebryster når broiling dem, selv uden brug af olier og mel. Børst dine kyllingebryster med bouillon og smages til med salt, peber og andre krydderier. Placer kyllingen i en gryde og dæk den med folie, så bage kyllingen indtil ita € ™ s næsten helt kogt. Tag folien ud af kylling og børste det med bouillon indtil ita € ™ s fugtig. Placer kyllingen under slagtekyllinger i op til fem minutter, eller indtil det er så sprød og brun som youâ € ™ d lide det.

3. Pan Frying

Selv om det lyder opfedning, dette er en af ​​de mest populære forberedelse teknikker til madlavning sund kylling fordi ita € ™ s hurtigt, nemt, og det kan indarbejdes i en en gryde fad. I stedet for at bruge olie til at panorere steger dine kyllingebryster, overveje at bruge bouillon eller på dåse, hakkede tomater som din base. Tilføj grøntsager og endda lidt ris, når kyllingen er næsten helt kogt, og youâ € ™ ve skabt en en skål måltid for hele familien at nyde.

Pan stegning kylling giver dig mulighed for at være opfindsom i dine opskrifter. For eksempel kan du styre, om du vil have kyllingen sprød og brunet, eller blød og saftig. For røre FRJ måltider youâ € ™ ll ønsker at stege kylling i bouillon indtil hver side er brun og lidt sprød. Hvis du vil oprette en saftig kylling måltid, bruge mere væske og kog kyllingen for kortere tid. Disse teknikker alene vil åbne en hel masse af kulinariske muligheder.