3 Fordele ved kunstige sødestoffer

Selvom de ofte bliver kritiseret, kunstige sødestoffer faktisk har deres fordele. Spise mere naturligt sukker og moderere dit indtag af sukker generelt er bedre muligheder for dig, men hvis du kommer til at spise og drikke produkter, der har kunstige sødestoffer i dem, er der nogle fordele, som du vil nyde. Her er 3 fordele ved at bruge kunstige sødestoffer:

1. nogle indeholder nul kalorier

Når du spiser fødevarer, der indeholder naturligt sukker eller højfructosemajssirup, du tager i en vis mængde kalorier fra disse fødevarer. Faktisk kunne du være at få så mange som 700 kalorier om dagen ved at spise fødevarer og drikke drikkevarer, der indeholder højfructosemajssirup. Du kan skære alle disse kalorier ved at spise fødevarer, der indeholder kunstige sødestoffer. Der er masser af nul kalorieindhold kunstige sødestoffer, som du kan føje til din kop kaffe i stedet for almindeligt sukker. De vil stadig gøre det trick og gøre det sødere for dig, men de vil ikke få dig til at indlæse på kalorier.

2. Nogle vil ikke forårsage huller i tænderne

Det er ingen hemmelighed, at sukker ikke er godt for dine tænder. High fructose corn syrup, en form for kunstig sukker, er ikke godt for dem, enten. Skaberne af nogle mærker af kunstige sødestoffer holdt dette i tankerne, når du opretter deres produkter. Du kan bruge nogle kunstige sødestoffer, der ikke vil skade dine tænder. Nogle er endda designet til at hjælpe med at genopbygge dine tænder. Dette kan være utrolig gavnligt for dig, hvis du har lidt af problemer med dine tænder i fortiden.

3. nogle er gode til diabetikere

Hvis du lider af sukkersyge, er du tvunget til konstant at overvåge dit blodsukker. Dog vil nogle kunstige sødestoffer gør det muligt at stoppe bekymrende. Du kan tilføje dine kunstige sødestoffer til at forsøde op en drink og ikke behøver at bekymre dig om det påvirker dit blodsukker. Det gør nogle kunstige sødestoffer et sundt alternativ til de diabetikere, der stadig har en sød tand.

Sandheden om kunstige sødestoffer

Selv om der er nogle kunstige sødestoffer derude, der har deres fordele, er det vigtigt for dig at holde en ting i tankerne: De prøver og undersøgelser udført på kunstige sødestoffer stadig foregår. I et par år, kan der være nye beviser, der beviser, at bivirkninger af kunstige sødestoffer opvejer fordelene af dem, eller omvendt. Hvis du bruger kunstige sødestoffer, er det vigtigt at bruge dem i moderate mængder, fordi der er nogle undersøgelser, der tyder de kan skade din lever. De kan også medføre, at du spise for meget mad og forstærkning kalorier. Kunstige sødemidler er kunstige, så din krop er ikke skabt til at håndtere dem, samt naturligt sukker. Kunstige sødestoffer har deres fordele, men da undersøgelser fortsat blive udført på dem, kan nye oplysninger potentielt komme ud. Men når det anvendes med måde, disse er nogle af de fordele, du kan nyde med kunstige sødestoffer.