3 ernæringsmæssige fordele ved Agave Nectar

I de senere år har Agavenektar blevet en meget populær erstatning for tabel sukker. Af frygt for, at sukker kan forårsage ting som fedme, karies og højt blodsukker, kan du have påberåbt sig agave nektar til at hjælpe dig forsøde en kop kaffe eller en kande iste. Mens der er nogle undersøgelser, der tyder på, at agave nektar måske ikke det bedste valg for dig, der er nogle ernæringsmæssige fordele ved at bruge det over sukker. Hvis du ikke kan synes at ryste din søde tand, så prøv agave nektar og nyde disse ernæringsmæssige fordele:

1. Det er sødere end sukker

Mens det har betydet, være en erstatning for sukker, sandheden er, at agave nektar faktisk smager sødere end sukker. Dette kan være en reel fordel for dig. Her er hvorfor: Agavenektar er omkring 1,5 gange sødere end sukker. Den indeholder imidlertid den samme mængde kalorier som sukker. Derfor kan du bruge agave nektar i din kaffe og få de samme resultater som sukker, men du behøver ikke at bruge så meget at gøre det. Ved at bruge mindre agave nektar, kan du hjælpe med at skære kalorier ud af din kost og muligvis tabe.

2. Det kan ikke hæve dit blodsukker

Når det kommer til sukker og sukker erstatninger, vil mange af dem i sidste ende føre til højt blodsukker, hvilket kan resultere i diabetes. Diabetes er en sygdom, hvor kroppen ikke kan regulere sine sukker niveauer, og du er forpligtet til at tage en indsprøjtning hver dag for at hjælpe med at holde din niveauer højre. Men det glykæmiske profil agave nektar er forholdsvis gunstig. Det er fordi agave nektar indeholder en form for fructose kendt for at hjælpe forsøde din mad og drikke uden at forårsage en sukker rush. Ved at gøre dette, agave nektar med til at gøre tingene smager sødere uden at forstyrre dit blodsukker så meget.

3. Det kan forhindre dig i at få vægt

Mange ingen kalorieindhold kunstige sødestoffer faktisk få dig til at føle, at du er stadig sultne efter du spiser. For eksempel, hvis du drikker en kost soda, der ikke indeholder kalorieindhold sødestoffer, din krop ikke reagerer på samme måde, som det ville, hvis du drak noget med et kunstigt sødemiddel, der indeholder kalorier. Det ville ikke varme op ordentligt svar på kalorier og være parat til at brænde dem af. Som et resultat, kan du blive tvunget til at spise for meget til at føle sig fuldt ud. Men med agave nektar, får du en lav dosis af kalorier, så du kan forsøde dine fødevarer og drikkevarer og føler fuld, når du spiser dem.

Selv om der er nogle ulemper ved at bruge agave nektar, der er masser af fordele ved at bruge det, også. Fordi det er en forholdsvis ny sødemiddel, skal du sørge stay tuned for at finde ud af, hvad undersøgelser viser om agave nektar og dens virkninger i fremtiden. For nu, brug den med måde at få de fordele, der er anført ovenfor.