3 Easy Full-organ øvelser, 1 stykke udstyr

Hvis du er på udkig efter en meget effektiv stykke øvelse, ser ikke videre end kettlebell. Kettlebell træning er kendt for at brænde fedt ved at øge muskelmassen samtidig bygge balance og ynde. Plus det er en forbløffende stress-reliever, der lindrer spændinger i både muskler og sindet. Øvelserne er enkle, men effektive.

Når det bruges korrekt, kettleballs er vidunderlige conditioning værktøj. De kan anvendes til forskellige formål, såsom:

  • Hjerte-kar-conditioning
  • Fat tab
  • Styrke og udholdenhed
  • Muskulær udholdenhed, især benene, balder og lænd

At vælge den korrekte størrelse Kettlebell

Når først starter ud, at vælge den korrekte størrelse kettlebell at træne med, er meget vigtigt. Du er nødt til at vælge en vægt, der er let nok til at håndtere, men tung nok til at gøre dig bruge dine hofter eksplosivt at drive kettlebell i sin korrekte position, afhængig af øvelse, du gør.

De fleste damer vil normalt starte med enten en 5-10 pund kettlebell, mens mænd normalt ville starte med en 15-20 pund kettlebell. Størrelsen afhænger af tilstanden af ​​den person, der udøver, så vær ikke bange for at falde ned en størrelse til at holde ordentlig form. Indledningsvis flere gentagelser er bedre end mere vægt.

Kettlebell grundlæggende øvelser

Før du kan begynde på en grundlæggende rutine, skal du først mestre de tre grundlæggende øvelser med kettlebell. Disse er:

  1. Swing
  2. Clean
  3. Den Snatch

1. Swing

Dette er en simpel øvelse, men yderst effektiv anvendelse af hele kroppen. Stående med fødderne lidt mere end skulder bredde fra hinanden, holde en kettlebell med bøjede knæ. Tag fat i kettlebell med begge hænder og løft til lyske højde. Sørg for, at din ryg er buet, og at dit hoved er oprejst. Hold vægten på hælene, bøjning i knæene, ryg og hoved ser op og fremad (som hvis du kommer til at sidde i en stol). Sving kettlebell bagud bagud, mellem benene. Vægten bør forblive på hælene og skinnebenene skal være lodret.

3 Easy Full-organ øvelser, 1 stykke udstyr


Det er vigtigt, at du perfekt denne bevægelse for uden det, vil du aldrig have indflydelse til at få dine hofter ind i bevægelsen. Du skal føle kettlebell trækker dig bagud og din hamstrings ordregivende. Pushing gennem dine fødder og ben, hurtigt snap / stak hofterne fremad stramme glutes og abs (Dette forslag svarer til at hoppe op lodret.) Må denne hurtig snap af hofterne bevægelse, mens på samme tid fremspringende kettlebell fremad og væk fra kroppen. Hold armene relativt lige og bringe kettlebell til taljen, bryst eller hoved højde, så lad kettlebell frit vende tilbage til startpositionen og gentag.

2. Ren

Hold kettlebell i den ene hånd. Sving det gennem benene, bringe den fremad, og skub op gennem benene fra fødderne. Som kettlebell kommer over toppen af ​​din hånd at ramme din underarm, greb håndtaget stram og også dyppe i knæene. Dette vil hjælpe dig med at absorbere virkningen af ​​kettlebell. Den kettlebell skal ligge på underarmen med albuen gemt ind i siden. Håndleddet skal være fladt, og din håndflade skal vende indad mod kroppen.

3 Easy Full-organ øvelser, 1 stykke udstyr


Den Swing vil teste din udholdenhed, greb, og krop koordination. Hele øvelse kan udføres ved hjælp af en hånd, der skifter på toppen eller bunden af ​​boret. Det er vigtigt at holde centrale muskler stramt at styre kettlebell på alle tidspunkter.

3. »One-Arm 'Snatch

Sving kettlebell tilbage gennem benene, som du skubber gennem fødder og ben. Bring det op, snapper på hofterne, suger gulvet op med dine glutes. På dette tidspunkt bør kroppen være låst; kraften i din boremaskine skulle nu have kettlebell godt på vej op. Husk: da kettlebell kommer over, at dip på knæ og greb i håndtaget bremse kettlebell og undgå virkningerne på underarmen. Hele kroppen skal låses med den samlede spænding, der omfatter en stærk kerne.

3 Easy Full-organ øvelser, 1 stykke udstyr

Kettlebells kan gøre en enorm forskel i din styrke, kerne, muskeltonus og udholdenhed. Øvelserne er enkle, men effektive. Vægttabet er en ekstra bonus! God fornøjelse!