3 Daglig Arm Toning øvelser du kan gøre omkring House

ARM toning øvelser, der fungerer bedst, er dem, der arbejder for at gøre dine arme mere attraktivt som helhed. Det faktum, at du kan gøre dem rundt i huset, omkring din egen tidsplan, bare gør dem så meget mere ønskeligt. Hvis du ønsker at vise dine arme mere i fremtiden, uanset om stranden eller bare for at drage fordel af varmere vejr, skal du først give dine arme korrekt toning træning. Tiltrækningskraft have tonet arme er noget, der er lige så ønskede at både mænd og kvinder, og det kan blive et problem område af kroppen for mange mennesker, hvis ikke gjort ordentligt. Her er tre arm toning øvelser, du kan gøre omkring huset:

1. Barbell Curl

Barbell curl er en af ​​de første daglige arm toning øvelser, du kan gøre. Alt du virkelig har brug for er en vægtstang og en rigelig mængde plads omkring dig. Tag en vægtstang, stå med fødderne på skulder bredde fra hinanden, og holde på barbell, så dine hænder er også skulder bredde fra hinanden. Lås dine albuer i en position, der er fast på dine sider. Begynd at løfte vægten af ​​barbell ved at udnytte dine bicep muskler. Sørg for, at du løfter barbell, indtil det er omkring øverst på brystet. For at afslutte gentagelsen, sænke barbell metodisk, at tage din tid, og være sikker på aldrig at flytte albuerne på dette punkt.

2. Tricep Returkommission

Den anden daglig arm toning øvelse, du kan gøre omkring dit hus er nogle tricep returkommission. Tricep returkommission indebærer at tage en lys håndvægt i højre hånd. På samme tid, position både venstre hånd og venstre knæ på en flad bænk, der er lav. Sørg for at holde din ryg virkelig lige som du løfter din albue, så din overarm får at være i overensstemmelse med din torso. På dette tidspunkt, spændt op din tricep muskler og løft din håndvægte til hvor din arm er temmelig meget låst ude straight. For at afslutte denne gentagelse, bare sænke armen meget forsigtigt og langsomt. Gentag denne handling for den ene arm så meget som du føler er behageligt for din evne; derefter skifte våben til at udøve den anden side.

3. Alternativ Dumbbell Curl

Placer dig selv på en sådan måde, at du placerer to håndvægte på din side, som du står med fødderne skulder bredde fra hinanden. Spændt din bicep som du krølle en håndvægt op og drej den, så når den når sin højeste position, håndfladen vender skulderen. Når du sænker håndvægt ned til sin startposition, gentage den samme bevægelse med den anden arm. Som du gør denne øvelse, være opmærksom på din krop: Hvis det føles smerte, tilbage fra.