3 Celebrity Wedding Trends Hook op eller slå op med

3 Celebrity Wedding Trends Hook op eller slå op med
Uanset om du følge, hvad celebs gør, eller bare gerne indsamle nogle detaljer og ideer, kan celeb bryllupper være en fascinerende kilde til bryllup planlægning ideer. Fra hvad der skal bære til at vælge et bryllup stil, opdage nogle af de hotteste celeb bryllup tendenser, du kan vælge at efterligne eller vælge at undgå.

Big I Dos anden gang omkring

Det plejede at være, at når du gik ned ad kirkegulvet for anden gang omkring, blev begivenheden underspillet i forhold til din første bryllup. Celebs har bladede deres næser på denne "tradition", og du kan også. Tænk på Kim Kardashian, som havde store bryllupper anden og tredje gang. Det er acceptabelt at bære en traditionel brudekjole og smide en overdådig reception-selv det ikke er din første eller endda anden gang ned ad kirkegulvet.

Gør det til en destination

Celebs vælger også fjerntliggende locales til at sige deres løfter. Destination bryllupper ofte tillader par at kombinere deres bryllup ceremoni og modtagelse med deres bryllupsrejse. Bryllup gæster kan slå deres tur til dit bryllup i deres ferie, uanset om dit valg er Mexico, Bahamas eller Las Vegas.

Menu Customization

I stedet for fra menuen, er celebs arbejder med deres spillesteder og cateringvirksomheder at skræddersy menuen til deres ønsker. Menuer kan følge temaet for brylluppet. For eksempel, når Kelly Clarkson valgte en landlig stil bryllup, intet sagde land chic ligesom grill komfort fødevarer. Tal med din mødested eller restauratøren for at se, hvad slags tilpasningsmuligheder de tilbyder.

Fra stil af bryllup til den mad, du tjene dine gæster, kan berømthed bryllupper være en stor ressource for at komme med ideer til dit eget bryllup. Du kan bruge ideen som fremlagt eller bruge den som grundlag for at sætte dit eget twist på ideen.