3 bedste Vintersport

De fleste mennesker fik bruges til at sidde hjemme foran fjernsynet eller computeren i vinteren. Måske er det tid til at gå ud og deltage i nogle vinter sjov! Her er de mest nyttige og populære vintersport og deres sundhedsmæssige fordele.

3 bedste Vintersport

Langrend

Langrend er en af ​​de bedste sport for udholdenhed. De giver dig også mulighed for at forbrænde flere kalorier end nogen anden sportslig aktivitet. Langrend er en aerob sport, så du bevæger dig non-stop i lang tid, mens dit hjerte er at pumpe ilt gennem blodkarrene i musklerne, give dem energi. Styrkelse visse muskler under ski løb varierer afhængigt af ski stil, men normalt er det indebærer træning lår, gluteus, lægmuskler, biceps og triceps (for- og bagsiden af ​​skulderen). Med hensyn til kalorier, vil en 70-pund person brænde omkring 500-640 kalorier i timen, mens langrend.

Tips til at komme i gang:

  • Undgå at overbelaste dig selv. Være konservative i, hvor længe du planlægger at stå på ski.
  • Forbered på forhånd ved hjælp af elliptiske exerciser at undgå muskel stamme.
  • Medbring væske og snacks med dig, især hvis du er på vej til fjerntliggende områder.
  • Bær lagdelt tøj, der vil beskytte dig mod kulden og vil gøre det muligt at fjerne ekstra tøj med en let bevægelse.

Alpint skiløb

I modsætning til langrend, alpint skiløb giver kortere byger af energi. De fleste af skiløjper giver dig to eller tre minutter på ski. De muskelgrupper der er involveret i skiløb er lårmusklerne, quadriceps, kalve, lår og ben muskler. I mindre grad, bliver du nødt til at bruge mavemusklerne og styrke dine hænder. Mountain aktiviteter forbedrer balance, fleksibilitet og benstyrke. Skiløb er ikke belaste tilbage muskler, sener og led, som vandski. En person på 70 kg forbrænder omkring 360-570 kalorier i timen på ski. Hvis du er nybegynder, undgå for store højder på grund af muligheden for højdesyge. Symptomer på højdesyge omfatter hovedpine på tværs af panden, muskelsmerter, åndenød og manglende evne til at tænke ordentligt. Og sørg for at drikke nok væske og ikke føler tørst.

Skating

Skating covers, måske alle komponenter i fitness. Dette er en god sport at styrke musklerne i underkroppen, lår, kalve, biceps og quadriceps. Skating øger også balance, smidighed, hurtighed og smidighed. En anden fordel er, at du kan brænde kalorier, selv som en freshman. Nye skatere bruger en masse energi, bare gå rundt skøjtebane flere gange. Når du har vænnet dig, og du vil føle balance bedre, vil du kunne mere at skate; du vil fortsætte med at styrke din krop og øge udholdenhed.