3 Awesome og nem mad, der faktisk Sund

Mange mennesker kæmper dagligt for at finde sunde og hurtige måltider til frokost og middag. En salat og et stykke frugt kan være sundt, men det er en temmelig kedelig daglige rutine. De sunde retningslinjer plade (halv grøntsager, en kvart stivelse, en fjerdedel protein, plus en servering af frugt og mejeriprodukter) giver en stor plan for at hjælpe dig med at spise en afbalanceret og påfyldning måltid uden at få vægt. Og hvis det gøres korrekt, kan du slå forbudte fødevarer i hverdagens måltider.

3 Awesome og nem mad, der faktisk Sund

Pasta

Pasta har fået et dårligt ry, især fordi det normalt forbruges i store portioner med lille eller ingen nærende sider. For en sundere udgave, kombinere 1/2 kop kogt engel hår pasta (hvis du rent faktisk måler det, vil du sandsynligvis få mere end hvad du vil anslå det til at være), med en vegetabilsk pasta sauce. Gør din sauce med fire ounces kogt kalkunbryst, en halv til trekvart kop lavt kalorieindhold (omkring 35 og 60 kalorier per portion) pasta sauce og belastninger af grøntsager som spinat, hvidløg, zucchini, svampe, peberfrugter, og alt andet du måske gerne tilføje. Tilføj et glas mælk og en frugt på siden, og du vil have en antioxidant og fiber rige måltid sikker på at forlade dig tilfreds.

Tip: Lav ekstra på middag efter en enlig, ingen ståhej frokost prep for den næste dag. Pack din pasta og sauce separat at tillade sauce ingredienser til yderligere blanding og forhindre pasta at have en klæg konsistens.

Pizza

Ja, kan pizza faktisk spises på en regelmæssig basis, hvis forberedt healthfully. Start med en seks tommer hele hvede pita lomme. Næste tilføje en til to spiseskefulde et lavt kalorieindhold spaghetti eller pizza sauce, inden du tager masser af grøntsager som spinat, løg, hvidløg, svampe, etc. Top din pizza med en tredjedel kop fedtreduceret ost (som lys mozzarella eller gedeost ) og 10 skiver af kalkun pepperoni, som typisk har 70 procent mindre fedt end den almindelige. Bag din pizza i ovnen (eller brødrister ovn) på 350 i 10 minutter. Tilføj et glas mælk eller en let yoghurt og en frugt og du har fået en fyldning og afbalanceret måltid.

Tip: Hvis du ikke har nogen form for ovn til frokost, gøre en kold pizza sandwich inde i pita brød i stedet for på toppen.

Tacos / Nachos / Tostadas

Mexicansk mad er ofte tænkt som fedtede og opfedning, men med et par udskiftninger, vil du opdage, at disse retter kan være ganske godt for dig. Først du ønsker at starte med en sund base-hvis du vil lave tacos, så brug en hel hvede tortilla. Hvis du foretager nachos eller tostadas, start med en bagt majs tostada-ikke stegt. Herfra kan du tilføje bønner (vælge den form med minimal eller ingen fedt), romaine salat, magert kød (kylling, oksekød eller kalkun), tomater, løg, jalapeños, og alle andre grøntsager, du måske gerne før topping det med en lille mængde af reduceret fedt ost. Tilføj en frugt og en mejeri kilde og du har fået en komplet og sundt måltid.

Tip: Brug almindelig fedt fri græsk yoghurt (et mejeri kilde) i stedet for creme fraiche, det smager præcis det samme, så du ikke går glip af de ekstra kalorier og fedt.