3 Årsager til mave Fat

Den mave fedt på din krop er en bekræftelse af en usund livsstil, der indebærer at spise for meget og få en utilstrækkelig mængde motion. Klinisk mave fedt går under mere officielle terminologi central fedme, og det er defineret som abdominal fedt, der giver resultatet af at øge din talje størrelse. Belly fedt resultater fra en opbygning af visceralt fedt, og det er det, der giver den utiltrækkende udseende af en udtalt og udstående mave. Mave fedt er uønsket ikke kun for overfladisk på grund af billedet, men også mere alvorlig årsag udgøre en reel sundhedsrisiko. Mave fedt kan varsle problemer med højt blodtryk, hjertesygdomme, insulinresistens og endda Alzheimers.

1. Stillesiddende Lifestyle

Den første årsag til mave fedt er det stillesiddende livsstil, der er defineret som en livsstil, hvor en person undlader at udøve regelmæssigt, eller undlader at få nogen øvelse overhovedet. Det største problem med en stillesiddende livsstil er, at det kan øge dine chancer for at udvikle alvorlige sundhedsmæssige betingelser, der alle noget forebygges. Hvis du fører en stillesiddende livsstil, er du hæve dine chancer for at dø yngre, men du kan nemt undgå dette ved blot at flytte mere og udøver regelmæssigt. En stillesiddende livsstil almindeligvis består af den praksis, sidder på sofaen og ser for meget TV. En sådan livsstil er ikke begrænset kun til TV kiggeri; en stillesiddende livsstil indebærer også læse for meget eller bruge computeren for meget. Dybest set, hvis du ikke bevæger nok, det er stillesiddende.

2. Overspisning

Overspisning er en anden velbegrundet årsag til udvikling af mave fedt. Spise for meget kan føre til en gevinst på vægt, yderligere kan manifestere sig i en udvidelse af din talje. Dette gælder især, hvis du undlader at få i nok motion på en bestemt given dag. Vægtøgning er baseret på det enkle princip af kalorier, der specifikt tager i alt for mange kalorier, mens ikke at brænde nok til at modvirke det. Så hvis du spiser for meget mad, og så føre en stillesiddende livsstil, er du sikker på at begynde at udvikle mave fedt.

3. Genetik

Denne årsag til mave fedt kan være den hårdeste en til at høre, fordi det medfører ikke rigtig at kunne gøre så meget for at forhindre det. Genetik spiller en rolle i beslutningen, hvor fedtfordeling går i din krop, og det praktisk vedrører to forskellige typer krop. Enten er man æble-formet eller pæreformet. Hvis du er pæreformet, så fedtet generelt ophobes i din lavere områder som din fanny. Hvis du er æble-formet, så din krop har tendens til at lagre fedt omkring din midsection, hvilket fører til mave fedt.