3 Årsager til dehydrering

Hvis du arbejder regelmæssigt, dehydrering er noget, du skal være bekymret over. Dehydrering opstår, når kroppen ikke får nok vand. Vand er meget vigtigt at kroppen af ​​en række årsager. Det bidrager til at opretholde din indre temperatur. Hvis din krop ikke får nok vand, kan du bogstaveligt talt overophede din krop og forårsage dig til at blive syg, besvimer eller værre. Når du arbejder ud, din krop vender det vand, du har i sved for at sænke temperaturen og holde dig cool. Ud over at holde dig kølig, svedt også hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen. Vand hjælper også transportere ilt, at din krop har brug for at dine muskler. For at undgå kramper, skal du have nok vand i dit system til at holde dine muskler fungerer korrekt. Der er en række årsager til dehydrering. Her er tre af de mest almindelige:

Ikke drikker nok vand før arbejder ud

Hver gang du træner, skal du have nok vand i dit system til at opretholde din krop. Du kan være under det indtryk, at det betyder at drikke en masse vand lige før motion. Det betyder dog ikke gøre din krop noget godt, fordi det tager flere timer for kroppen at opbygge en forsyning af vand. Hvis du kommer til at arbejde ud på en given dag, bør du drikke rigeligt med vand to til tre timer før din træning. Hvis du undlader at gøre dette, vil din krop blive dehydreret kort efter du begynder at arbejde ud, fordi det ikke vil have den nødvendige forsyning af vand. Må ikke vente, indtil du føler dig dehydreret. Snarere drikke vand konsekvent i hele dagen for at sikre, at der er masser af det i din krop på alle tidspunkter.

Ikke drikke koldt vand under en træning

Selv hvis du drikker vand før en træning, kan du stadig få dehydreret, hvis du ikke fortsætte med at drikke vand. Under en træning, bør du fortsætte med at drikke koldt vand for at forblive hydreret. Koldt vand er særlig godt for dig, fordi det kan arbejde hurtigere at køle ned din krop. Prøv at tage i vand hele din træning i stedet for at drikke det hele på én gang for at undgå kramper og dehydrering.

Ikke at drikke vand efter en træning

Når du er færdig med at træne, vandstanden i din krop er typisk meget lavt. For at hjælpe din krop til at komme sig, er du nødt til at tage mere i at undgå dehydrering senere. Hvis du nogensinde har oplevet kramper i dine muskler i løbet af natten efter at have arbejdet ud, er det fordi du er dehydreret. Ikke at få nok vand i dit system efter træning er en anden årsag til dehydrering.

Drikke mere vand

Selv hvis du ikke træne regelmæssigt, din krop har brug omkring 60-70 ounces vand at blive hydreret hverdag. Udøver øger det beløb, du skal tage for at undgå dehydrering. Hvis du ønsker at få mest ud af din træning, begynder at drikke mere for at holde din krop fungerer korrekt. Det er en af ​​nøglerne til at komme i form og opretholde en sund kost.