3 AB træning Brug af en schweizisk bold

Den schweiziske bold, et træningsredskab, er en stor, gummibold, der kommer til en højde omtrent ved midtpunktet af dine knæ og lår. Omfattende dette stykke udstyr i din mave og core rutine er en fantastisk måde at ryste op din træning. For de bedste resultater, skal du sørge for at finde en schweizisk bold, der er relativt robust og kan støtte din vægt, når de anvendes til at sidde på. Her er tre øvelser til at engagere sig i ved hjælp af en schweizisk bold:

1. Diagonal Crunch

En af de bedste øvelser, som du kan udføre med en schweizisk bold for at øge muskeltonus i dine mavemuskler og kerne er den diagonal stykket. I modsætning til den traditionelle stykket, som typisk kun har fokus på mavemusklerne, inkorporerer den diagonale stykket også de skrå muskler, som er placeret på siderne af din torso, over brystkassen. Stigende tone i disse muskler fører til en større grad af generel stabilitet til kernen, hvilket forhindrer rygsmerter og bidrage til kalorieindhold brænde.

For at udføre øvelsen, begynder ved at sidde på det schweiziske bolden med knæene bøjet og fødderne fladt på gulvet. Lace fingrene bag hovedet med albuerne pegede ud mod siderne. Din ryg skal være lige, med hovedet nå mod himlen. Tag en dyb indånding og udånder. Som du gør det, sænke ryggen mod gulvet. Som du indånder, løft brystet mod himlen. Drej lidt fra taljen, bringe din højre albue mod venstre knæ. Sænk din krop tilbage mod jorden, og som du hæve, bringe din venstre albue mod din højre knæ. Fortsæt udfører denne øvelse, indtil du har gjort 10 gentagelser på hver side. Hvile og gør et mere sæt.

2. Plank

Den planke er en anden stor øvelse, der er målrettet flere muskelgrupper i kernen. For at udføre denne øvelse, bringe dine albuer på midten af ​​den schweiziske bolden og dine knæ på jorden. Du bør se ud som du beder. Løft forsigtigt dine knæ fra jorden, og trin dine fødder lidt tilbage, så din krop er i en lige linje fra dine fødder til dine skuldre. Hold denne anledning i 20 sekunder og hvile. Gør et mere sæt af øvelsen for de bedste resultater.

3. Leg Drop

Benet drop er en øvelse, der inkorporerer den schweiziske bolden og kan bruges til at styrke mavemusklerne, samt hip flexors. For at udføre denne øvelse, skal du starte ved at lægge på ryggen, holder bolden mellem dine fødder. Løft forsigtigt dine ben mod himlen med bolden stadig mellem dem. Ideelt set bør bolden holdes så lige som muligt. Exhale en dyb indånding, og langsomt sænke dine ben mod jorden, indtil bunden af ​​bolden lidt rører jorden. Da det gør det, inhalerer din ånde og hæve dine ben og bolden tilbage til deres udgangsposition. Gør 10 gentagelser af motion og hvile. Udfør en mere sæt af 10 gentagelser af ben dråber for de bedste resultater.