29 tips om, hvordan at spise flere grøntsager

Jo flere grøntsager, vi spiser, jo bedre - vi ved alle, at! Men bortset fra at tygge på en gulerod eller at udarbejde et veggie salat, hvordan vi kan øge mængden af ​​grøntsager i vores kost signficantly og trinløst?

29 tips om, hvordan at spise flere grøntsager

Faktisk er der mange måder, du kan gøre det, og her er nogle tips, der kan vise sig lysende til dem, der ønsker at have wholseome mad på deres borde.

1. Bestil salater i stedet for pommes frites
Når på en restaurant, nyd din stykke kød med en salat i stedet for fries - vil du være bedre stillet tastewise så godt!

2. Begynd dagen med æg og grøntsager
Røræg eller en omelet lave en god morgenmad; som du får din omelet klar, sat i løg, peber, tomat, svampe og nogle spinat - de vil forbedre smagen samt give dig en sund forret.

3. Få opskårne veggies i butikken
Ved tilberedning i hjemmet, bare dykke ned i posen og tilføje nogle forskårne grøntsager til næsten ethvert måltid til at gøre det rigere og mere smagfuld.

4. Veggies stedet for Chips
Dyp din veggy ind i nogle sunde fedt, før du tilføjer det til din måltid, vil din broccoli eller selleri kommer ud lækrere denne måde. Du kan bruge guacamole, hummus eller en anden fedt.

5. Gå til søde-veggy baserede desserter
Søde rod veggies som roer, søde kartofler og gulerødder vil være en god erstatning for raffineret sukkerindhold goodies.

29 tips om, hvordan at spise flere grøntsager

6. Hold et lager af frosne veggies
Friske grøntsager kan gå dårligt hurtigt, og du gerne vil have nogle i vente for en senere brug og være sikker på at de ikke vil gå ødelægge dig.

7. Sørge for en dag om ugen til at være kød-fri
Spis ikke kød på den dag, men mætte dig selv på grøntsager alene.

8. Indførelse af en ny grøntsag til din kost hver måned
Find en veggie du ikke har spist før og prøv det i løbet af måneden i forskellige opskrifter til at slå sig ned på dem, du vil kunne lide.

9. Afsæt en time til grøntsager hver uge
Vælg en time, som du vil afsætte til at skære op veggies: peber, søde kartofler, løg mm, således at der i en time, du har et par bakker med preps for hele kommende uge. Bag dem i 45 minutter, og lægge dem væk til at bruge som side retter eller tilføje til næsten enhver ret.

10. Prøv pandekager lavet af veggies
Forbered pandekagedej (sige, fra boghvede), tilsættes fint skåret stumper af kylling eller svinekød pølse, skovl i en liberal portion revet gouda og top det med enhver hakkede grøntsager, du har tilbage i din butik - og du afregnes med en sund pandekage vrimler med vitaminer.

11. Giv en veggie, du ikke kan lide en anden chance
Det er altid muligt, hvad du ikke kunne lide var ikke den vegetabilske men skålen. Det første er det en god ide at prøve det rå og derefter tænke på andre fødevarer og krydderier det vil smage godt med. Du kan komme op med en opskrift, du vil vokse til at lide.

29 tips om, hvordan at spise flere grøntsager

12. Når du forbereder hakket kød, tilføje veggies til det
Når du foretager ting som frikadeller eller hamburgere, rist i nogle gulerødder, agurk, eller squash - du er sikker på at øge teaste og gøre det særlige.

13. For at få din veggies velsmagende grill dem
Bedst egnet til at grille er gulerødder, rødbeder, blomkål og majs. Hæld lidt olie på dem, drys med peber, salt og dine foretrukne krydderier og grill dem.

14. Put veggies i supper
Supper er fremragende til at få masser af grøntsager i din kost. Løg, peber, vil selleri smager godt i alle former for supper, samt squash, broccoli, majroer, og bønner. Faktisk kan du lave mad en og samme suppe varierende det uendelige ved at tilføje forskellige veggies hver gang.

15. Put veggies til hovedret
Brug dem som fyld i stedet for stærkt caloried fyld fra ost og skinke - gør cordon-blå kylling med spinat og asparges udstopning eller bruge grillet veggies som en side parabol.

16. Vegetabilske skaldyr
Brug grøntsagssuppe som en appetitvækker, der erstatter mindre sunde snacks med det. Det er virkelig tjener godt til dette formål.

17. Put i flere veggies
Når du er madlavning en veggie-baserede fad, bare fordoble mængden af ​​grøntsager, og du kan komme med en bedre smag.

18. Brug en spinat-salat combo
Realiseringen sandwich, altid tilføje spinat til salat, eller måske endda bruge spinat i stedet for andre sandwich greens.

19. Gør pasta fra veggies
Hvis du forbereder din pasta fra squash og / eller gulerod, vil du mindske din carb indtag med 50%. Det er muligt at gøre dem ligesom pasta, der twirled på en gaffel.

29 tips om, hvordan at spise flere grøntsager

20. Foretag smoothies med grøntsager
Du vil få en fantastisk smoothie til morgenmad ved hjælp af en saftpresser på to eller tre veggies, der går godt sammen. Du kan begynde med æble, gulerod og ingefær.

21. Tilføj veggies til kartoffelmos
Du kan forbedre smagen af ​​kartoffelmos med nogle blomkål. Hvis du er en gammel hånd med veggies, skal du ikke bruge kartoffel på alle!

22. Udskift mayo med veggie spreads
Du kan lave så god en sandwich dressing med en blanding af spinat, basilikum, hvidløg og olivenolie og opgive mayonnaise eller smør helt. Tilføj nogle ekstra smag med pesto hvis du vil.

23. Lav et lager af veggie tasker
Skær et par veggies - cherry tomater, ærter, gulerødder, peberfrugter - læg dem i en pose med lynlås. Det vil være praktisk for mange anvendelser fra at tage det til at arbejde på at udarbejde en hurtig snack.

24. Kog veggies med bacon
Når du lægger nogle bacon i potten sætte i nogle majroe eller Collard greens samt - de bliver bacon-flavored og du sparer ekstra kalorier spist uden kød.

25. Kale Chips
Spis grønkål chips og se, om du vil nyde dem lige så godt som chips, huske på, at de er mere nærende!

26. Brug salat wraps i stedet for brød dem
Din sandwich vil ikke tabe, hvis du vælger salat ombrudt af romaine eller Collard greens i stedet for hvidt brød, der giver dig ubetydelig ernæring.

27. Læg greens supplementer til din kost
Naturligvis de ikke går i stedet for grøntsager, men bliver en kondenseret blanding af mere end en grøntsag, vil de give den velkommen wholsesomeness.

28. Vegetabilske Snacks
Rens dine skabe, sørge for, at der ikke er kalorie-pakket fødevarer, der vil friste dig til en snack. Erstat dem med ting til vegetabilske snacks, så du tager dem, når du vil én.

29. Forestil dig en sund grøntsag
Tænk over, hvordan det vokser og få fyldt op med næringsstoffer og fibre også på en naturlig måde. Vil det ikke være bedre end nogle lab-forberedt ting vrimler med du ved, hvad ikke?