27 stress reducerende og energi boostere

Stress kan tage en vejafgift på både dit fysiske helbred og psykiske velbefindende. Det kan sænke din immunitet over for forkølelse, influenza, og endnu mere alvorlige sygdomme. Det kan påvirke din søvn mønstre, forstyrre arbejdspræstation, og efterlader dig irritabel. Stress kan også udløse alle former for hudlidelser, herunder psoriasis, eksem, acne, rosacea, og hives.Fortunately, der er måder at få styr på stress og din energi:

Fred i sindet

1. Afsæt "privat tid."
Noget så simpelt som iblødsætning i karret kan forny dit sind og krop. For at få ekstra afslapning, skru ned for lyset og spille nogle bløde musik.

2. Lær afspændingsteknikker.
Læs en bog om det, eller tage en meditation eller yoga klasse. Her er en du kan prøve derhjemme. Finde 15 minutter, hvor du ikke bliver forstyrret at meditere, visualisere osv Sid i en behagelig stol, fødderne på gulvet, armene på dine sider. Træk vejret dybt gennem næsen. Derefter langsomt frigive luft gennem munden og gentag en bekræftelse, som "Relax ... Slap ... Slap af," eller "Jeg er overbevist om ... Jeg er sikker på ..." Fortsæt trække vejret ind og ud, med fokus på din ord eller en sætning for 15 minutter. Visualiser den person, du ønsker at være, allerede er i besiddelse af dine mål. Hvis en bekymrende tanke dukker op, erkende det, så igen fokus på din vejrtrækning.

3. Schedule "bekymre sessioner."
Afsæt en bestemt 15 minutter hver dag, når du vil koncentrere dig om alt, hvad der generer dig. Når bekymringer dukker op i løbet af dagen, skal du gemme dem med dette 15 minutter. Så billede selv erobre en særlig udfordring. Det er ikke let, men det er simpelt. Og det fungerer.

4. Hold en dagbog.
Nye undersøgelser tyder på, at mennesker, der er i stand til at skrive om deres inderste følelser, kan nyde bedre mental og fysisk sundhed. Skrivning er også et effektivt værktøj, der hjælper dig med at organisere dine tanker og gøre livet en lille smule lettere.

5. Pep op med en duft.
Når du har brug en energi boost, tage et pust af Muguet eller pebermynte olie. Foreløbige undersøgelser tyder på disse dufte kan fremme årvågenhed. Prøv!

6. Power naps.
15-20 minutter kan være meget energigivende og foryngende. Omhyggelig - mere end 20 minutter, og du vil vågne op mere træt, end du var til at begynde med.

7. delegerede.
På din ugentlige kalender, fjerne den mindst vigtige opgaver og aktiviteter. Delegeret husholdningen. Har din ægtefælle / partner til dagligvarer. Selv hvis tingene ikke gjort den måde, du vil have dem gjort, er det vigtigt for alle at pitche i, så du ikke føler sig som Lone Ranger.

8. Beløn ​​dig selv.
Hver dag engagere sig i et just-for-dig aktivitet, forudsat at du udrettet noget, du satte sig for at gøre for den pågældende dag. Lej en film, læse, havearbejde, osv Du vil ikke blot øge dit selvværd, vil du også nyde den velfortjente følelse af afslapning.

9. Laugh.
Latter er virkelig god medicin. Laughing hæver din puls, stimulerer omsætning, udøver mellemgulvet, abs, og andre muskler, og øger produktionen af ​​visse hormoner, der tjener som din krops naturlige smertestillende. Se en sitcom, læse humoristiske bøger, få Readers Digest.

10. Cry.
Føl bedre efter en god græde? Undersøgelser viser, at de tårer, du producerer, når du er ængstelig, urolig, ked af det, eller vred indeholder stress-lindring hormoner.

11. Få en kropsmassage.
Forskellige massage teknikker reducere stress, løsne stramme muskler, og rev op din energi. Massage hjælper også frigive endorfiner ("feel good" kemikalier, der frigives af hjernen), udløser afslapning.

Stress-reducerende, Energi-styrke Ernæring

12. ikke springe måltider.
Spredning dine kalorier ud end 4-6 afbalancerede måltider om dagen giver dig kulhydrater, protein, fedt, vitaminer, mineraler, der er nødvendige for at holde din energi højt ved at holde dit blodsukker stabilt.

13. Spis en "god stemning" morgenmad.
Kombiner en høj-protein fødevarer, såsom hytteost, med en fiberrig carb, ligesom jordbær. Protein ikke kun øger din hjerne produktion af dopamin og noradrenalin - kemikalier, der holder dig alarm - det styrer også niveauer af afslapning-fremkaldende serotonin. De kulhydrater hjælpe du føler dig rolig og fokuseret på hvad du laver.

14. Har en midmorning muffin.
BRUG DENNE KUN HVIS absolut nødvendigt. I stedet for at overskriften for automaten, bringe en fedtfattig, fuldkorn muffin toppet med en teskefuld marmelade. Carbs kombineret med en begrænset mængde sukker kan genskabe mental energi.

15. Hurtig, fedtfattig frokost.
Stegt Fisk, kylling uden skind, tun, deli kalkun eller kylling med en teskefuld fedtfattig mayo på hele korn brød kan give dig energi til om eftermiddagen.

16. Pisk eftermiddagen forsinkelse.
Hvis du er hængende med 3:00, har en kop kaffe til at komme tilbage på sporet. (Jeg ikke foreslå at gøre dette meget ofte, enten. Det er meget muligt du har brug for at indhente nogle Z s.)

17. gøre middag din letteste måltid.
Hvis du har spist en afbalanceret, betydelig frokost, vil du føle overraskende tilfreds med en let middag. I stedet for en almindelig middagstallerken, bruge en mindre tallerken og fylde det op (ikke mounding!) Med din protein og kulhydrater.

18. Watch koffein.
Lidt koffein er i orden for en lille boost. For meget og du laver dine binyrer overarbejde. Du får brug for mere koffein for den ønskede effekt, og ned, når det aftager bliver værre. Plus du får rastløs og irritabel.

19. Skær ned på sukker og stivelse.
Du kender alle de "sukker højt." Når du taber, føler du sur, svag og ude af stand til at koncentrere sig. Stick med afbalancerede snacks og måltider til at holde dit blod sukker niveau.

20. Ingen alkohol.
Nogle af jer vil råbe på mig for at sige dette; alt for dårlig. Sure, kan det hjælpe med at holde dit hjerte sundt, men det gør at spise rigtigt og udøver regelmæssigt. Ligesom sukker, alkohol giver dig en høj, og så skal du gå ned. Også efterlader dig følelsen sløv. Get Physical

21. Aerob motion dagligt.
Sammen med hjerte-kar-sundhed, aerob træning øger produktionen af ​​endorfiner. 25-30 minutter kan reducere stress og øge energi.

22. Dyb vejrtrækning.
Har du brug for en 1-minuts regenerator? Sid i et roligt sted, fødder fladt på gulvet, armene på dine sider. Træk vejret dybt gennem næsen, fylde dit mellemgulv (maven skal stikke, hvis du gør det rigtigt). Træk vejret langsomt ud gennem munden. Gør dette for kun 60 sekunder.

23. Shrug off stramme skuldre.
Når du opdager at du er anspændt rundt om halsen område og skuldre, trække dine skuldre ti gange.

24. Tag en pause til at strække.
Skiftende arme, nå opad, der strækker sig mod loftet. Fem gange hver side.

25. Stretch hals spændinger væk.
Tryk på din hage til brystet og hold i 2 sekunder. Prøv at røre dit venstre øre til din venstre skulder (holde det afslappet - ingen nåede op), og hold i 2 sekunder. Gentag til højre øre / skulder i 2 sekunder. Gentag hele cyklus, hvis det er nødvendigt.

26. Stå op.
Hvis du bruger det meste af dagen sidder ved et skrivebord, stå op en gang i timen i 20 minutter, og gør et af de øvelser, der er nævnt ovenfor for at slappe af og stimulere cirkulation.

27. Tag dine frustrationer på strygejernet.
Pumpe jern, der er. Du har fået alle de stresshormoner flyder rundt i din krop, og de er ikke at vænne sig. Aerob motion kan berolige dem ned nogle, men nye undersøgelser viser løfte vægte hjælpe dig med at forbrænde disse stresshormoner mere effektivt.

steelsabre.com